Calificare decisă la lovituri de departajare

Calificare decisă la lovituri de departajare
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sâmbătă şi duminică s-au disputat meciurile primelor două zone ale tradiţionalei competiţii de fotbal în sală „Cupa de Iarnă - Nicolae Rainea”, rezervată echipelor din ligile a IV-a şi a V-a.

Mai întâi au fost meciurile de la Şendreni, deosebit de atractive. Cele şase echipe au fost repartizate în două serii, în care s-au stabilit următoarele clasamente:

Grupa A - 1. Zimbrul Slobozia Conachi 4 p, 2. Viitorul Frumuşiţa 4 p, 3. Zorile II Griviţa zero puncte. Pentru stabilirea echipei câştigătoare s-a procedat la un meci direct între primele două clasate, Zimbrul şi Frumuşiţa, încheiat la egalitate, scor 3-3, astfel că a fost nevoie de lovituri de departajare, unde s-a impus Zimbrul, cu scrul de 7-6.

În Grupa B a câştigat Avântul Vânători - 6 p, urmată de ACS Lascăr Schela 3 p şi Zorile I Griviţa - zero puncte.

Pentru câştigarea zonei de la Şendreni a avut loc jocul dintre câştigătoarele celor două grupe, Zimbrul învingând echipa din Vânători cu 5-3. Au fost şi alte două partide de clasament: pentru locul 3, Schela - Frumuşiţa 3-1, iar pentru locurile 5-6, Zorile II - Zorile I 7-4.

Golgheterul acestui turneu zonal a fost Alexandru Misăilă (Vânători), cu 7 reuşite, iar cel mai bun portar a fost desemnat Alexandru Ştefan (Zimbrul), jucător de 16 ani şi 6 luni, transferat de la juniorii SC Oţelul.

La Cudalbi a fost ceva mai simplu. Au jucat patru echipe, în sistemul fiecare cu fiecare, clasamentul arătând astfel: 1. Avântul Valea Mărului 9 p, 2. Voinţa Cudalbi 6 p, 3. Flacăra Pechea 3 p, Viitorul Costache Negri - zero puncte. În meci decisiv, Valea Mărului - Cudalbi 6-0. Golgheterul zonei a fost desemnat Nicu Bălan - cu 9 goluri, iar Alexandru Vlasie - cel mai bun goalkeeper, ambii fiind jucători la Valea Mărului.

Primele clasate în cele două zone, Avântul Valea Mărului şi Zimbrul Slobozia Conachi, s-au calificat la turneul final de patru echipe, care va avea loc pe 8 februarie, la Sala „Siderurgistul”. Cele două grupări sunt şi în fruntea clasamentului Ligii a IV-a.

Meciurile celorlalte două turnee zonale vor avea loc la Tecuci (25 ianuarie) şi, din nou, la Şendreni (26 ianuarie).

Citit 1519 ori Ultima modificare Luni, 20 Ianuarie 2020 20:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.