Volei. Se anunță un cuplaj interesant
Foto: Sonia Baciu

Volei. Se anunță un cuplaj interesant
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

După disputarea meciurilor restante din Diviziile A1, campionatul se leagă. Cele două formații gălățene au programate astăzi, începând cu ora 17,00, pe teren propriu, jocurile rundei a patra la fete și a treia la băieți. După configurația clasamentelor, calendarul competițional anunță două partide la îndemână. Cel puțin la prima vedere, pentru că, se știe, niciun meci nu este dinainte câștigat. 

CSM Arcada joacă cu studenții timișoreni

Echipa noastră are un parcurs perfect în retur - două meciuri, două victorii de câte trei puncte și 6:2 la setaveraj. Astăzi, Arcada are o misiune ceva mai... lejeră, cel puțin așa o arată clasamentul: locurile 1 și 2 față de locul 9, pe care se află Arcada și CSU Universitatea de Vest Timișoara. În sport, în general, mai apar și surprize. ”Pentru a elimina încă de la început această ipoteză vom aborda jocul cu maximă concentrare și determinare, pentru ca la fluierul final să adăugăm trei puncte în clasament, acolo unde i-am egalat pe bucureșteni: 1. Dinamo 29 p (setaveraj 30:6), 2. Arcada 29 p (setaveraj 30:10).

În continuare se întrevede o interesantă dispută sportivă la vârful clasamentului, unde este prezentă și echipa Zalăului (locul 3, cu 26 p), dar să nu o neglijăm nici pe cea a Craiovei (22 p). Pentru cuplajul de astăzi invităm publicul spectator din Galați, mare amator de volei de calitate, să ni se alăture pentru a merge împreună la victorie”, ne-a spus antrenorul Sergiu Stancu.

Un alt meci important din această etapă este cel dintre VM Zalău și Dinamo (astăzi, ora 18.00).

După succesul de la Buzău, de miercuri, perioada extrem de scurtă a fost eficient folosită, pentru recuperare și antrenament ușor (joi), respectiv antrenament normal ieri. Antrenorul gălățenilor a precizat că întregul lot este valid pentru meciul de astăzi, care va începe la ora 17.00.

Derbi studențesc la feminin

Deși nu se află în grupul echipelor de top a voleiului feminin românesc, CSU Belor și ”U” Cluj sunt capabile și de prestații de calitate. Acest lucru îl are în vedere și antrenorul gălățean Bogdan Paul, care, pe lângă o victorie absolut necesară, crede că va fi și un joc spectaculos. ”O victorie acasă poate atrage o altă victorie, dar trebuie să reintrăm în forma pe care am avut-o în tur.  Au trecut deja trei etape (n.r. din retur), se simte o oarecare omogenitate cu noile venite, care pot conduce și la o îmbunătățire a jocului de ansamblu. Jucăm la victorie, pentru a ține aproape de locul 5, de CSM Lugoj (24 puncte), noi acumulând 19 puncte până acum. În confruntarea de astăzi vor fi prezente toate jucătoarele în teren, printre care: Anamaria Berdilă, sârboaica Ivana Radonjci, Daniela Lupescu, Roxana Iancu sau brazilianca Talita do Nascimento”, ne-a spus tehnicianul gălățean.

Cele două meciuri vor fi conduse de arbitrii ieșeni Alexandru Puni și Cornel Gorban.

Citit 1448 ori Ultima modificare Vineri, 24 Ianuarie 2020 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.