Hochei. Convocări la echipa naţională

Hochei. Convocări la echipa naţională
Julius Penzes (stânga) şi Marius Trandafir, antrenorii echipei naţionale a României
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Peste o săptămână, echipa naţională a României va participa la turneul de precalificări olimpice, Grupa J, care se va disputa în Marea Britanie, la Nottingham, iar cei din Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă au stabilit deja cine va face deplasarea şi au trimis convocările către cluburi.

Antrenorul gălăţean Marius Trandafir va face parte din stafful tehnic, împreună cu slovacul Julius Penzes, cei doi stabilind ca din lotul de hocheişti pentru acest turneu să facă parte şi trei jucători de la CSM Galaţi, ucrainenii cu cetăţenie română Vitali Kiricenko, Anton Butochnov şi Evgheni Emelianenko.

Plecarea spre Anglia se va face în 4 februarie, delegaţia tricoloră având programată plecarea de pe Aeroportul Otopeni la ora 5,00. Turneul va începe pe 6 februarie, alături de echipa României urmând să mai participe reprezentativele Marii Britanii, Ungariei şi Estoniei.

România va începe turneul în 6 februarie, când va întâlni cea mai bine cotată dintre adversare, Marea Britanie. Apoi, în 8 februarie, va juca cu Ungaria, iar în 9 februarie, cu Estonia. Câştigătoarea acestui turneu va obţinea accesul în faza următoare a calificărilor pentru Jocurile Olimpice de iarnă.

Până la acest turneu, hocheiştii de la CSM "Dunărea" Galaţi mai au de disputat trei meciuri de campionat, toate pe teren propriu, în care vor întâlni formaţia Sapientia, pe 31 ianuarie, 1 şi 2 februarie.

Citit 1646 ori Ultima modificare Marți, 28 Ianuarie 2020 19:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.