CSS Arcada, calificare în turneul semifinal

CSS Arcada, calificare în turneul semifinal
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La Ploiești s-au disputat ultimele meciuri ale primei faze din Campionatul Naţional de minivolei pentru echipele masculine. Galațiul este prezent cu o echipă combinată, CS Școlar și Clubul Arcada. Micuții voleibaliști gălăţeni au dominat întrecerile Seriei B, încheind pe primul loc. Ultimul turneu le-a adus două victorii și o înfrângere: 3-0 cu Buzău, 3-2 cu Tulcea și 2-3 cu echipa gazdă. Ierarhia finală se prezintă astfel: 1. CSS Arcada 27 p, 2. CSS Tulcea 25 p, 3. CSM Ploiești 20 p, 4. CSS Buzău - zero puncte.

Faza următoare a competiției este turneul semifinal, la care vor fi prezente 16 formații, repartizate în patru serii. Deocamdată nu se cunosc toate echipele calificate și nici locurile de desfășurare, singurul lucru cert fiind că aceste turnee vor avea loc în zilele de 14 şi 15 martie.

Antrenorul gălățean Alin Andrei Lazăr a ținut să facă următoarele precizări: "Suntem fericiți că am reușit să ne păstrăm poziția de lider, deși am avut în tulceni și ploieșteni adversari redutabili. Pe vecinii noștri din Tulcea i-am învins în toate cele patru turnee, de fiecare dată cu 3-2, ținându-i astfel la distanță. Ne-am bucurat și de sprijinul a numeroși suporteri, cărora le mulțumim și îi așteptăm și la viitoarele confruntări".

La ultimul turneu, cel de la Ploiești, a făcut deplasarea următorul lot de jucători: Sebastian Ursu, Eduard Ionescu, Ștefan și Andrei Doca, George Chiriac, Tudor Apostol, Bogdan Neștian, Alexandru Păcuraru, Cristian și Alex Gherghea, Alex Nedică, Cristi Ungureanu, Robert Stamate și Albertin Partene.

Citit 1389 ori Ultima modificare Duminică, 02 Februarie 2020 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.