Handbal. Scor de mari proporţii reuşit de CSU Galaţi

Handbal. Scor de mari proporţii reuşit de CSU Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Între primele meciuri din acest an ale competiţiei eşalonului secund de handbal masculin s-a aflat şi cel de la Galaţi, între echipe studenţeşti, gazdele de la CSU şi formaţia similară din Târgovişte.

La fel ca în celelalte două meciuri disputate în toamnă (se joacă în sistemul două tururi şi tot atâtea retururi), aceasta a adus echipei gălăţene încă o victorie la un scor de mari proporţii, 55-6 (în toamnă fusese 61-19 şi 50-27). Ceea ce surprinde în meciul de acum este numărul extrem de mic de goluri marcate de târgovişteni, în medie un gol la 10 minute.

Din echipa gălăţeană a ieşit în evidenţă pofta de gol a lui Daniel Ionescu (un jucător de 21 de ani, crescut de CS Şcolar), marcator de 14 ori, ca şi prezenţa unui alt tânăr - Butea, care a jucat foarte puţin, spre deloc, în toamnă.

Antrenorul Florin Andronic a trimis în teren următorii jucători: Fuică, Ungureanu, Dinu - Ionescu 14 goluri, Prună 4, Gheorghe 1, Ştoalfă 6, Butea 6, Lefter 4, Olaru 4, Bădărău 6, Frangulea 1, Aurică 4, Şt. Ionel 2, Simo 3 şi Rotaru.

După acest joc, CSU Galaţi a acumulat 12 puncte şi ocupă, în continuare, locul al treilea, după echipele din Suceava 24 p şi Botoşani 19 p, urmată fiind de Poli Iaşi 9 p şi CSU Târgovişte  - zero puncte.

Următorul meci al gălăţenilor va avea loc duminică, în deplasare, la Botoşani.

Citit 1695 ori Ultima modificare Luni, 03 Februarie 2020 19:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.