Baschet. CSM Galați vrea victorie la Voluntari
Foto: Sonia Baciu

Baschet. CSM Galați vrea victorie la Voluntari
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Baschetbaliștii de la CS Municipal Galați vor juca, astăzi (ora 18.30), în deplasare, cu CSO Voluntari, în etapa a treia din Grupa Galbenă (locurile 7-12) a Ligii Naționale.

După cele două înfrângeri în fața echipelor venite din prima grupă valorică, BCM U Pitești și SCM U Craiova, gălățenii conduși de Eugen Ilie vor să obțină primul succes din această fază a competiției. ”Este o cu totul altă competiție, cu o intensitate psihică mărită. De acum e bătaia adevărată pentru play-off, au văzut și jucătorii noștri acest lucru”, a declarat tehnicianul gălățean.

CSO Voluntari a încheiat pe prima poziție în Grupa Valorică B, în timp ce gălățenii pe locul al treilea, victoriile fiind împărțite între cele două echipe, fiecare câștigându-și meciul de pe teren propriu: CSM Galați s-a impus, cu scorul de 83-78, iar Voluntariul, cu scorul de 94-85.

”Plusul trebuie să ni-l facem noi. Este nevoie de o dăruire de 100 la sută, așa cum s-a întâmplat la meciul câștigat acasă și, luptând pentru fiecare minge, cu o atitudine potrivită, putem să câștigăm”, a concluzionat Ilie.

După această etapă urmează o pauză competițională, până la începutul lunii martie, cauzată de ”Cupa României” (9-10 februarie) și de o acțiune a ”naționalei” - calificările EuroBasket 2021 (România - Spania, 20 februarie; Israel - România, 24 februarie). 

Citit 1156 ori Ultima modificare Marți, 04 Februarie 2020 19:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.