Futsal. Dezamăgire în al doilea meci
Foto: Sorin Pană

Futsal. Dezamăgire în al doilea meci
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

După victoria neaşteptată de duminică, 3-1 cu Kazahstanul (locul patru la ultimul Campionat European), din cadrul turneului de calificare (Elite Round) la Campionatul Mondial care are loc la Brno (Cehia), reprezentativa României a pierdut în faţa echipei ţării gazdă, scor 4-0. În celălalt meci din a doua zi a turneului, Kazahstan a învins Slovenia, aceasta din urmă ieşind din lupta pentru calificare. România va juca, mâine (ora 16.00) ultimul meci din grupă contra Sloveniei şi are nevoie de victorie pentru a ajunge în premieră la Campionatul Mondial, depinzând totodată şi de ce va fi în partida Kazahstan - Cehia (ora 19:00).

Golurile gazdelor au fost reuşite de Michal Seidler (00'38'', 38'34'' - penalty), Michal Holy (20'36'') şi Tomas Koudelka (35'29'')

Din lotul Râmâniei fac parte şi trei jucători de la United Galaţi, căpitanul Mimi Stoica, Adrian Crăciun şi Andrian Grigoraş.

Câştigătoarea grupei României se califică la Cupa Mondială, iar a doua clasată va disputa o dublă de baraj cu locul doi din Grupa C, din care fac parte Rusia, Croaţia, Slovacia şi Azerbaidjan.

Turneul final al CM se va desfăşura în Lituania, în perioada 12 septembrie – 4 octombrie 2020.

Citit 1272 ori Ultima modificare Marți, 04 Februarie 2020 20:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.