Fotbal. Zimbrul, al treilea trofeu consecutiv

Fotbal. Zimbrul, al treilea trofeu consecutiv
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În organizarea Asociaţiei Judeţene de Fotbal, în ultimele săptămâni s-au disputat meciurile ediţiei a opta a „Cupei de Iarnă - Memorialul Nicolae Rainea”. Au luat parte 22 de echipe din ligile a IV-a şi a V-a, patru dintre acestea obţinând calificarea la turneul final, după ce au câştigat etapele zonale.

Ultimele meciuri au avut loc în sala sporturilor din Şendreni, iar finalistele au jucat în sistemul fiecare cu fiecare. S-a impus a doua clasată din Liga a IV-a, Zimbrul Slobozia Conachi, care a înregistrat două victorii la diferenţe mari de scor şi un egal.

În turneul „meciurilor egale”, cum a mai fost supranumit la final, Zimbrul (antrenori Cosmin Gârleanu şi Florin Anghel) s-a clsat pe primul loc, cu 7 puncte, înregistrând rezultatele: 8-2 cu Şoimii Folteşti, 6-1 cu Avântul Valea Mărului şi 6-6 cu Gloria Iveşti. Pe locul doi a fost Gloria Iveşti (antrenor Fănică Rusu), care a remizat şi în celelalte două jocuri: 1-1 cu Şoimii şi tot 1-1 cu Valea Mărului. Pe poziţia a treia a fost mertuoasa formaţie din Liga V-a, Şoimii Folteşti (antrenor Nicu Butuc), cu 2 puncte (4-4 cu Valea Mărului, 8-7 după lovituri de departajare). Tot două puncte a acumulat şi Avântul Valea Mărului (antrenor Gheorghiţă Popa), liderul Ligii a IV-a.

Astfel, echipa din Slobozia Conachi câştigă acest trofeu pentru a treia oară consecutiv.

Organizatorii au oferit şi recompense individuale pentru: cel mai bun portar - Robert Coviţ (Iveşti), golgheterul turneului - Constantin Spânache, cu 7 reuşite,  iar cel mai bun jucător - Petrişor Tudosă, ambii de la Zimbrul.

La festivitatea de premiere a participat şi doamna Lucia Rainea, soţia regretatului Nicolae Rainea, care a înmânat trofeul echipei Zimbrul. Toate finalistele au primit medalii şi diplome.

O notă aparte se cuvine şi arbitrilor care au „fluierat” în toate meciurile: Florin Macovei, Ionuţ Constantinescu, Alexandru Burloiu şi Florian Vişan.

Lotul echipei laureate a celei de-a opta ediţii a „Cupei de Iarnă - Memorialul Nicolae Rainea” a fost format din următorii jucători: Comănescu - Scutaru, Adamache, Năpârlică, Tudosă, Sava, Matei, Drăgan, Scarlat, Bute, Gârleanu, Spânache şi Păduraru.

Citit 1646 ori Ultima modificare Luni, 10 Februarie 2020 18:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.