Victorie amară pentru CSM Arcada

Victorie amară pentru CSM Arcada
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

 

Într-o atmosferă electrizantă, campioana României - CSM Arcada a câștigat bătălia cu turcii de la Galatasaray, în Cupa CEV, dar a ratat calificarea în sferturile de finală ale competiției europene. Gălățenii aveau nevoie de o victorie de trei puncte (3-0 sau 3-1) și ”setul de aur”, însă au câștigat cu scorul de 3-2, după ce au condus cu 2-0 și au avut un set patru foarte echilibrat, cu multe momente în care s-a mers ”cap la cap”.

Antrenorul Sergiu Stancu este de părere că se putea mai mult, chiar și calificarea, nu doar victoria. ”În momentul în care conduci cu 2-0 și jucăm foarte bine ca echipă, în toate compartimentele, în toate fazele de joc și avem controlul meciului, binențeles că ne gândim că se putea mai mult. Ne rămâne gustul amar al acestei necalificări, chiar dacă a fost o victorie am reușit să o facem pentru publicul nostru, care a fost într-adevăr superb, au susținut echipa într-o manieră categorică și suntem convinși că și debutul de meci a fost și datorită publicului”, a declarat tehnicianul gălățean.

De acum, toată atenția echipei gălățene se va duce spre campionatul intern, unde își doresc să facă ”eventul”, prin obținerea Cupei și a campionatului. ”Ne-am dorit participarea cât mai de durată în campionatele europene, din păcate aventura noastră în Europa s-a încheiat. Partea pozitivă a ei este că am reușit, de cele mai multe ori, să ne ridicăm nivelul adversarilor europeni, în cele trei ”duble” jucate, pe cei din Finlanda i-am învins de două ori, pe cei din Novi Sad o dată, iar pe cei din Turcia, chiar dacă a fost o victorie amară, i-am învins, iar partea bună este că am jucat foarte bine, debutul de meci. De acum avem datoria să aducem Cupa și campionatul la Galați”, a concluzionat Stancu.

Cel mai eficient jucător al partidei a fost desemnat Niels Klapwijk (CSM Arcada), care a reușit 27 de puncte.

În campionat, CSM Arcada va juca sâmbătă (ora 17.00), pe teren propriu, cu CS Unirea Dej. Partida va fi urmată de jocul fetelor de la CSU Belor, care vor întâlni formația Știința Bacău. Altfel, în etapa intermediară, CSU Belor a pierdut, scor 0-3, în fața echipei Dinamo București.  

Citit 1312 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.