Ochiroşii, ce afacere!

Ochiroşii, ce afacere!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Oţelul a avut ochi în campania de transferuri şi a făcut o tranzacţie foarte reuşită: Răzvan Iulian Ochiroşii, jucător care a marcat chiar la debut * În schimb, l-a cedat la Steaua pe fundaşul Jivko Jelev, părtaş la dezastrul de sâmbătă seară, din Ghencea: 1-3 cu Ceahlăul Piatra Neamţ! *

„Ne felicităm!”

„Da, ne felicităm pentru transferul lui Ochiroşii, ne-am scos banii pe el!” Astfel a reacţionat directorul general al Oţelului, Marius Stan, după victoria de vineri după-amiază semnată chiar de fostul stelist.

Presa îi ridicase o minge la fileu, iar la cald sinceritatea bate măr disimularea. Putea să spună că este prea devreme pentru caracterizări, că jucătorul trebuie să mai demonstreze, că are numai 20 de ani.

Nu, adevărul este că Răzvan Iulian Ochiroşii este o afacere bună de înrămat, genul de tranzacţie pe care o miroşi din prima secundă.

Introdus în minutul 52 al partidei cu Internaţional Curtea de Argeş, gălăţeanul (luat de acasă, de Steaua, de la 15 ani) a dat mai întâi cu balonul în plasa laterală, iar cu şapte minute înainte de final a luat ceaţa de pe tabela de marcaj: 1-0 şi trei puncte mari cât drumul până la Bucureşti parcurs invers de fotbalist.  

Jelev - în regres

De ce este un „tun” aducerea băiatului căutat cu ceva timp în urmă şi de FC Sevilla?

S-a văzut în weekend că moneda de schimb - bulgarul Jivko Jelev - este într-un regres evident, ex-apărătorul Oţelului fiind de multe ori jalon în faţa atacului ultimei clasate, Ceahlăul Piatra Neamţ (n.r. – nemţenii s-au impus surprinzător cu 3-1 în Ghencea!).

Jelev, aflat în conflict cu conducerea clubului de la Dunăre, după ce a refuzat să se mai prezinte la antrenamente, era foarte greu de vândut pe bani, iar la vară ar fi plecat gratis din curtea roş-alb-albaştrilor.

Are 31 de ani şi la ultima sa reprezentaţie în tricoul „oţelar”, la acel 3-3 cu FC Timişoara, a contribuit din plin la contraperformanţa de a încasa gol făcând parte dintr-o defensivă supraaglomerată a Galaţiului.    

50 la sută din 700.000!

Ultima achiziţie a echipei antrenate de Dorinel Munteanu este cotată la 700.000 de euro de siteul german www.transfermarkt.de, o voce cât de cât autorizată în domeniu, iar Oţelul deţine deja 50 la sută din drepturile federative ale jucătorului.

Ochiroşii ar putea reveni la Steaua în vara acestui an – clubul bucureştean trebuie să facă o cerere în acest sens – dar coproprietatea asupra lui Ochiroşii nu i-o mai poate lua nimeni.

„Sperăm ca Răzvan să rămână mai bine de un an de zile la noi pentru că ar avea ocazia de a creşte cât mai mult”, susţine Marius Stan, în timp ce „bijuteria financiară” care a marcat golul de vineri spune răspicat că nu vrea să mai audă de Steaua: „Eu nu sunt împrumutat aici, sunt transferat definitiv!” Ce ochi a avut Oţelul!

Explicaţie foto: Răzvan Ochiroşii a început ca rezervă meciul cu Internaţional Curtea de Argeş. Apoi s-a echipat şi a dat golul care l-a trimis pe prima pagină a ziarelor

Citit 1508 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.