SEMIMARATON GALAȚI 2020. Start la înscrierea de proiecte

SEMIMARATON GALAȚI 2020. Start la înscrierea de proiecte
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Semimaratonul Galați, eveniment sportiv-caritabil, ajunge la a șaptea ediție, care va avea loc pe 24 mai, iar în aceste zile s-a dat startul înscrierii proiectelor care vor deveni cauzele pentru care alergătorii (amatori sau profesioniști) se vor mobiliza. Evenimentul are în vedere strângerea de fonduri pentru diverse proiecte sociale, educative și caritabile, care au impact asupra comunității gălățene. Proiectele pentru ediția din acest an se pot înscrie pe platforma www.semimaratongalati.ro, urmând ca, după validare, susținătorii fiecărui proiect să își desemneze un ”ambasador”.

Conform comunicatului de presă al Fundației Comunitare Galați - organizatorul evenimentului, semimaratonul aduce la un loc ”companii, organizații și diverse grupuri care susțin inițiative umanitare ce pot rezolva o problemă din comunitate”. În edițiile trecute, proiectele au vizat accesul la terapie al copiilor special, la educație și tabere, terapii cu animale, activități pentru persoane vârstnice sau defavorizate. De precizat că 60 la sută din valoarea taxei de înscriere a participanților la semimaraton va fi direcționată spre cauza aleasă de alergători.

De precizat că o parte din valoarea taxei de înscriere a participanților va fi direcționată spre cauza aleasă, procentajele variind între 100 la sută la prima ediție şi 60 la sută la cea de anul trecut.

Citit 1316 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Februarie 2020 18:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.