Volei. ”Obiectivul nostru este locul al cincilea”
Foto: Sonia Baciu

Volei. ”Obiectivul nostru este locul al cincilea”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cunoscând valoarea lotului pentru acest sezon competiţional, Bogdan Paul, antrenorul echipei CSU Belor, a declarat că „obiectivul nostru este locul al cincilea, care ne poate aduce o calificare într-o competiţie continentală. Multă vreme am ocupat acest loc, iar după ultimul joc, cu principala contracandidată la această poziţie, CSM Lugoj, suntem în urma acesteia".

După acest ultim joc, 1-3, pe teren propriu, cu Lugojul, a fost făcută o analiză atentă a parcursului din sezonul regulat, iar concluzia a fost aceeaşi ca în prima parte a campionatului, că se poate obţine până la final locul al cincilea.

În zilele rămase până la faza a doua a campionatului, grupa locurilor 1-6, jucătoarele de la CSU Belor au avut antrenamente intense, în dorinţa de a putea realiza un joc bun la nivel tehnic şi de a se putea apropia de obiectiv. ”Am urmărit şi rezolvarea unor probleme de sănătate. Înaintea primei deplasări (n.r - la Blaj), încă avem o astfel de problemă; Adina Roşca a contactat o răceală şi nu va putea juca. În schimb contăm pe toate celelalte fete: Maria Corral Bouza, Ivana Radonjici, Violeta Stan, Ana Marisa Radu, Anamaria Berdilă, Daniela Lupescu, Borislava Saykova, Andreea Ispas, Talita do Nascimento, Sorina Miclăuş şi Roxana Iancu”, a spus tehnicianul gălăţean.

Echipa gălăţeană a programat să plece vineri spre Blaj, unde va susţine primul meci din turul fazei a doua, întâlnind echipa campioană, Volei Alba. Ca şi în competiţia masculină, fiecare echipă va susţine câte zece meciuri în compania celorlalte calificate în această fază. În continuare, meciurile echipei gălăţene se vor derula astfel: 11 martie, acasă, cu Ştiinţa Bacău; 14 martie, deplasare, la Dinamo; 21 martie, acasă, cu CSM Lugoj; 28 martie, deplasare, la CSM Târgovişte.

După sezonul regulat, clasamentul primului eşalon feminin se prezintă astfel: 1. Alba Blaj 57 p, 2. Dinamo 52 p, 3. Târgovişte 47 p, 4. Ştiinţa Bacău  45 p, 5. CSM Lugoj 31 p, 6. CSU Belor 26 puncte.

”Ne vom concentra la maximum pentru obţinerea punctelor cu Lugojul, dar şi la restul partidelor, fiecare punct obţinut putând să conteze foarte mult”, a completat Bogdan Paul, antrenorul principal, care este ajutat de secundul Florin Vasile Bosi.

Citit 1486 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Martie 2020 18:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.