Baschet. CSM Galați, victorie în derbiul cu Mediașul

Baschet. CSM Galați, victorie în derbiul cu Mediașul
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa de baschet CS Municipal Galați a câștigat, scor 74-67, cu CSM Mediaș, disputat în deplasare, sâmbătă. Partida, considerată derbiul pentru locul al patrulea din Grupa Galbenă (locurile 7-12) din Liga Națională, a fost a doua victorie consecutivă pentru sportivii antrenați de Eugen Ilie.

Începutul meciului a fost foarte bun pentru gălățeni, care au intrat la pauză cu un avans de cinci puncte. Sfertul al treilea a fost unul de coșmar pentru CSM Galați, în care aceștia au reușit ”performanța” de a înscrie numai 6 puncte, dar să primească doar 13, astfel încât ecartul să nu fie unul dezastruos. ”A fost o partidă pe care am trăit-o la cote maxime. Băieții noștri au făcut o treabă foarte bună în primele două sferturi și la pauză conduceam cu cinci puncte diferență. A urmat coșmarul din sfertul al treilea, când echipa noastră nu a mai găsit practic drumul spre coș. Ultimul sfert a fost din nou al nostru, iar artizanul evoluției excelente a fost Chris Porter Bunton. Echipa se află în creștere de potențial și ne ducem la Pitești să ne batem cu liderul Grupei Galbene”, a declarat Florin Atanasiu, șeful secției de baschet a CSM Galați.

Cel mai eficient jucător de la CSM Galați a fost Porter-Bunton, cu 18 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive. Ceilalți realizatori ai echipei gălățene au fost: Bogdanovici 20 de puncte; Armstrong 11 p, Krivokapici 9 p, Vlad 8 p, Negoițescu, Corpodean, Martin și Tawiah - câte 2 puncte, acesta din urmă reușind și 12 recuperări.

În etapa următoare, CSM Galați va juca, în deplasare, la BCM U Pitești, liderul grupei (după victoria în fața celor de la SCM U Craiova).

Citit 1098 ori Ultima modificare Duminică, 08 Martie 2020 18:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.