Desfăşurarea Semimaratonului Galați 2020, incertă

Desfăşurarea Semimaratonului Galați 2020, incertă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Declararea pandemiei de coronavirus are efecte și asupra evenimentelor sportivo-caritabile. Astfel, conducerea Fundației Comunitare Galați (FCG) a anunțat amânarea celei de-a șaptea ediții a Semimaratonului Galați, programată inițial pe 24 mai.

Pentru actuala ediție a evenimentului fuseseră propuse 12 cauze, cu componente ce implicau o serie de acțiuni până la data competiției. Cum situația actuală este tot mai incertă, ca urmare a evoluției răspândirii coronavirusului COVID-19, rămâne de văzut în ce măsură va mai avea loc acestă competiție. "Ne consultăm cu cei 12 aplicanți pentru mutarea evenimentului în toamnă, dar și pentru a vedea cum îi afectează această situație", ne-a transmis un reprezentant al Fundației Comunitare Galați.

Altfel, Fundația Comunitară Galați se alătură campaniilor din rețeaua fundațiilor comunitare și lansează apelul "Galați în siguranță", destinat strângerii de fonduri pentru dotarea Spitalului de Boli Infecțioase Galați cu materialele necesare luptei împotriva Covid-19. "Facem un apel către toți locuitorii Galațiului, dar și către companiile locale, să doneze pentru a sprijini Spitalul Clinic de Boli Infecțioase "Sf. Cuvioasă Parascheva" în achiziția de echipamente esențiale pentru diagnosticarea și tratarea pacienților infectați cu Covid-19. Donațiile se pot face pe siteul www.semimaratongalati.ro, reconfigurat special pentru această campanie", se arată într-un comunicat al FC Galați.

Citit 1315 ori Ultima modificare Joi, 19 Martie 2020 18:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.