Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Declararea pandemiei de coronavirus are efecte și asupra evenimentelor sportivo-caritabile. Astfel, conducerea Fundației Comunitare Galați (FCG) a anunțat amânarea celei de-a șaptea ediții a Semimaratonului Galați, programată inițial pe 24 mai.
Pentru actuala ediție a evenimentului fuseseră propuse 12 cauze, cu componente ce implicau o serie de acțiuni până la data competiției. Cum situația actuală este tot mai incertă, ca urmare a evoluției răspândirii coronavirusului COVID-19, rămâne de văzut în ce măsură va mai avea loc acestă competiție. "Ne consultăm cu cei 12 aplicanți pentru mutarea evenimentului în toamnă, dar și pentru a vedea cum îi afectează această situație", ne-a transmis un reprezentant al Fundației Comunitare Galați.
Altfel, Fundația Comunitară Galați se alătură campaniilor din rețeaua fundațiilor comunitare și lansează apelul "Galați în siguranță", destinat strângerii de fonduri pentru dotarea Spitalului de Boli Infecțioase Galați cu materialele necesare luptei împotriva Covid-19. "Facem un apel către toți locuitorii Galațiului, dar și către companiile locale, să doneze pentru a sprijini Spitalul Clinic de Boli Infecțioase "Sf. Cuvioasă Parascheva" în achiziția de echipamente esențiale pentru diagnosticarea și tratarea pacienților infectați cu Covid-19. Donațiile se pot face pe siteul www.semimaratongalati.ro, reconfigurat special pentru această campanie", se arată într-un comunicat al FC Galați.

Citit 726 ori Ultima modificare Joi, 19 Martie 2020 18:24

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro