Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Jucătorii echipei de fotbal Olympique Lyon, printre care se numără şi portarul român Ciprian Tătăruşanu, au fost puşi de miercuri în şomaj parţial de clubul din Hexagon, din cauza faptului că pandemia de coronavirus a provocat întreruperea competiţiilor, relatează L'Equipe. ''Ţinând cont de măsurile luate de autorităţi în lupta împotriva propagării virusului Covid-19, care au determinat suspendarea tuturor competiţiilor şi antrenamentelor, Olympique Lyon, ca şi alte cluburi din Ligue 1, informează că a pus întregul personal sportiv în şomaj parţial, până la noi ordine'', se arată într-un comunicat al clubului. Olympique Lyon a precizat că ceilalţi colaboratori ai săi au fost plasaţi în ''telemuncă'', iar cei a căror prezenţă fizică este necesară pentru continuarea activităţii continuă să lucreze la Groupama Stadium, cu respectarea strică a măsurilor de prevenţie contra coronavirusului. Anterior, Amiens, Montpellier şi Nîmes Olympique au anunţat intrarea în şomaj parţial.

Citit 516 ori Ultima modificare Joi, 19 Martie 2020 18:23

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro