Noi logouri, în vremuri de COVID-19

Noi logouri, în vremuri de COVID-19

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Pandemia de coronavirus a impus o pauză forțată în lumea sportului, competiții întregi fiind anulate sau amânate. Graficianul sloven Jure Tovrljan a încercat să adapteze câteva logouri celebre din sportul mondial la vremurile dificile pe care le traversăm. "Este doar o idee despre cum ar putea să arate logourile atât de bine cunoscute, în aceste momente dificile. Închideți orice, băieți, stați cu toții acasă", a spus Jure Tovrljan. I-a venit această idee în urmă cu aproximativ o săptămână, în timp ce se uita la sigla celor de la Starbucks și se gândea la cum ar arăta sirena cu mască.

Citit 688 ori Ultima modificare Joi, 19 Martie 2020 18:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro