Grahovac: ”Aici nu se mai munceşte, s-a oprit tot”

Grahovac: ”Aici nu se mai munceşte, s-a oprit tot”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Branko Grahovac, portarul cu care Oţelul Galaţi a câştigat titlul de campioană în 2011, a vorbit în cadrul emisiunii “ProSport Live”, despre pandemia de coronavirus care a afectat fotbalul din întreaga lume și care este situația în Bosnia, acolo unde sunt foarte puține cazuri de COVID-19.

Branko Grahovac a explicat că în Bosnia nu se mai merge la locul de muncă, iar astfel de măsuri au dat randament până acum. ”Este o situație sub control aici. Președintele nostru a oprit tot de la început, de la primul caz. Nu se mai muncește. Doar mai putem cumpăra ceva de mâncare. Avem foarte puțini infectați pentru că s-a oprit tot. Oamenii sunt foarte disciplinați, iar asta mă bucură cel mai mult, pentru că este vorba despre sănătate”, a spus Branko Grahovac, pentru prosport.ro.

În Bosnia, ieri erau înregistrate 150 de persoane infectate cu virusul Covid-19, cu 14 mai mult faţă de ziua precedentă.

Portarul ce are în palmares titlul de campion al României a vorbit și despre perioada petrecută în România, subliniind şi cu această ocazia că în țara noastră, în special la Galaţi, a avut parte de cele mai frumoase momente din cariera sa. ”Am stat 8 ani în România și a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Am avut rezultate bune și a fost foarte frumos. În 2011 am câștigat campionatul cu Oțelul și a fost cel mai frumos an. Am făcut un miracol cu Oțelul. La fel și la Iași. Acolo a fost o misiune imposibilă să rămânem în Liga 1, iar când a venit domnul Napoli să ne antreneze ne-am luptat până în ultima etapă. Meciul care înseamnă cea mai frumoasă amintire a fost cel dintre Oțelul și Timișoara, a fost meciul în care am devenit campioni”, a mărturisit Grahovac.

În vârstă de 36 de ani, Branko Grahovac a ajuns în România în ianuarie 2010, la Oțelul Galați, unde a jucat până la începutul anului 2014, moment în care a plecat la formaţia turcă Kahramanmaras. A revenit după câteva luni în România, unde a mai evoluat trei sezoane pentru Poli Iași și apoi un sezon la UTA Arad. În ianuarie 2018, a decis să-și încheie activitatea competiţională.

Citit 2133 ori Ultima modificare Marți, 24 Martie 2020 20:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.