Fotbalul lui NeMulţumescu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gigi Mulţescu, antrenorul de până sâmbătă al Ceahlăului Piatra Neamţ, a fost demis de Gigi Ştefan, alias Pinalti, deoarece a pierdut meciul cu Oţelul, din etapa a 19-a a Ligii I.

Pentru iubitorii de sport care au ratat primele evenimente ale sezonului de primăvară, recapitulez: Mulţescu şi echipa lui au bătut în prima rundă din 2010 cu 3-1 pe terenul Stelei, iar apoi au fost învinşi acasă cu 1-0 de formaţia Galaţiului.

Care va să zică, s-au strâns trei puncte din două meciuri şi, vorba năpăstuitului tehnician: „Dacă pierdeam la Steaua şi băteam Oţelul, n-aş fi fost demis!”.

Singura concluzie – deplasată, e adevărat! – sună cam aşa: partida din prima etapă a fost trucată. Numai d-alde NeMulţumescu în fotbalul românesc!

* Patronul Craiovei, eruditul Adrian Mititelu, a comentat în stilu-i caracteristic al doilea eşec al formaţiei sale: 1-2 cu Gaz Metan, după 1-2 la Dinamo, în etapa precedentă.

„Promit că nu mai pierdem niciun meci din acest sezon”, a grăit şeful Universităţii (ce alăturare nepoftită!). Nu e imposibilă predicţia lui Mititelu, cu o singură condiţie: să-şi retragă echipa din campionat.

* Declaraţia (infectă) a săptămânii precedente vine de la Marian Iancu, mai-marele Politehnicii Timişoara. Fără pic de jenă, individul i-a cerut moartea preşedintelui Federaţiei, Mircea Sandu, acesta din urmă suferind de cancer.

„Să-l ia Dumnezeu şi să facă dreptate!”, s-a stropşit antipaticul de pe Bega, el care, nu de mult, dădea cu subsemnatul pe la DNA îmbrăcat într-un trening de refugiat.

Oricât de mult ar greşi cel supranumit Naşu’, e inadmisibil să apelezi la blesteme, mai ales că astfel aduci vorbire de frânghie în casa spânzuratului.

* Mircea Lucescu - omul care în România este considerat un guru în antrenorat - a pierdut calificarea în fazele superioare ale competiţiei Europa League, echipa sa, Şahtior Doneţk, fiind eliminată de Fulham, grupare britanică.

Afirmaţia de după meci a tehnicianului român e nebunie curată: „Doar Barcelona joacă la fel ca Şahtior!”.

Ceee? Pentru neiniţiaţi, Barça e ultima campioană a Europei. Nea Mircea, nu ţi-a luat nimeni capul că nu te-ai calificat, dar să-ţi pierzi minţile chiar aşa…

Citit 615 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.