”Sport acasă”, cu Vlad

”Sport acasă”, cu Vlad
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un fost baschetbalist gălățean, Vlad Mihăilă, acum kinetoterapeut în Cluj-Napoca, vine în sprijinul celor care în această perioadă stau acasă și care nu vor "să ia forma canapelei".

Ținând cont de situația în care ne aflăm, nevoiți să ne petrecem timpul la domiciliu, Vlad va veni în ajutorul nostru cu exerciții care să ne ajute să menținem sănătatea fizică și, totodată, pe cea mentală. "Putem găsi cu ușurință obiecte din casă care să ne ajute să punem bazele unui antrenament scurt, dar cu rezultate vizibile. Pe lângă exercițiile fizice, vă voi pune la dispoziție un număr de sfaturi despre importanța hidratării, postura corectă în timp ce lucrăm de acasă, importanța mersului desculț, combaterea durerilor de spate cauzate de statul în pat etc", ne-a spus fostul sportiv.

Vlad Mihăilă s-a născut în Galați, a practicat timp de 12 ani baschetul la clubul Phoenix, însă o accidentare i-a pus punct carierei sportive în 2015, când a jucat doar în turul sezonului în care Phoenix a promovat în prima ligă. În toamna acelui an, Vlad a început cursurile de kinetoterapie la Universitatea "Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca. După cei trei ani de facultate, a urmat o serie de cursuri de specializare în diverse tehnici de antrenament sau recuperare după accidentări. Vlad a fost, timp de trei ani, kinetoterapeutul echipei de baschet ”U” Cluj, iar acum este colaborator la un club clujean de fitness și spa.

În ediția on-line a "Vieții libere", vom posta periodic câte un film în care Vlad vă va arăta exerciții pe care le puteți face singuri acasă.

Citit 2375 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Martie 2020 16:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.