”Sport acasă”, cu Vlad

”Sport acasă”, cu Vlad

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un fost baschetbalist gălățean, Vlad Mihăilă, acum kinetoterapeut în Cluj-Napoca, vine în sprijinul celor care în această perioadă stau acasă și care nu vor "să ia forma canapelei".

Ținând cont de situația în care ne aflăm, nevoiți să ne petrecem timpul la domiciliu, Vlad va veni în ajutorul nostru cu exerciții care să ne ajute să menținem sănătatea fizică și, totodată, pe cea mentală. "Putem găsi cu ușurință obiecte din casă care să ne ajute să punem bazele unui antrenament scurt, dar cu rezultate vizibile. Pe lângă exercițiile fizice, vă voi pune la dispoziție un număr de sfaturi despre importanța hidratării, postura corectă în timp ce lucrăm de acasă, importanța mersului desculț, combaterea durerilor de spate cauzate de statul în pat etc", ne-a spus fostul sportiv.

Vlad Mihăilă s-a născut în Galați, a practicat timp de 12 ani baschetul la clubul Phoenix, însă o accidentare i-a pus punct carierei sportive în 2015, când a jucat doar în turul sezonului în care Phoenix a promovat în prima ligă. În toamna acelui an, Vlad a început cursurile de kinetoterapie la Universitatea "Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca. După cei trei ani de facultate, a urmat o serie de cursuri de specializare în diverse tehnici de antrenament sau recuperare după accidentări. Vlad a fost, timp de trei ani, kinetoterapeutul echipei de baschet ”U” Cluj, iar acum este colaborator la un club clujean de fitness și spa.

În ediția on-line a "Vieții libere", vom posta periodic câte un film în care Vlad vă va arăta exerciții pe care le puteți face singuri acasă.

Citit 1196 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Martie 2020 16:42

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro