Peste 6.000 de euro pentru sportul gălățean

Peste 6.000 de euro pentru sportul gălățean

Arhivă - Sonia Baciu
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

La începutul acestei luni, Primăria municipiului Galați a lansat, pe portalul propriu, o achiziție publică estimată la 29.300 de lei (fără TVA), pentru ”Reparații la sala de box ”Arena de box Vasile Lehăduș” strada M. Bravu nr. 3”, criteriul de atribuire ”preţul cel mai scăzut”, aplicat doar ofertelor declarate conforme.
Conform caietului de sarcini al achiziției publice, firma căreia municipalitatea îi va atribui contractul trebuiie să facă lucrări de reparaţii generale şi de renovare, respectiv lucrări de instalaţii de apă. Termenul de execuție al lucrării este de 60 de zile de la data semnării contractului, iar perioada de garanție a lucrării este de 12 luni.
În sala de pe strada Mihai Bravu, înainte de declararea stării de urgență (din 16 martie) se antrena lotul olimpic de haltere junioare, dar și practicanţii sporturilor de contact, cu excepția celor de la box.
Vara trecută, lucrările de reparație la sala de haltere, respectiv etajul al treilea al complexului sportiv de pe Str. M. Bravu, în valoare de 187.117,81 de lei  (fără TVA) au fost atribuite firmei gălățene Simacons NBA SRL.

Citit 1745 ori Ultima modificare Duminică, 05 Aprilie 2020 18:54

1 comentariu

  • postat de Nenea Gica Luni, 06 Aprilie 2020 12:46 5.13.202.*** Link la comentariu
    3
    3

    Bai, nene, nu mai aruncati banii pe fereastra. Gata cu sportul si alte activitati, ca urmeaza lupta pentru viata in Galati. Bagati banii in spitale!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.