Formula 1, rivalitate și ambiție

Formula 1, rivalitate și ambiție
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În această perioadă, în care nu mai avem parte de competiții sportive, vă propunem o alternativă de a vă bucura de sporturile preferate. Pentru astăzi, vă recomandăm două filme cu adrenalina Formulei 1, rivalitatea și iubirile piloților.

Rush (biografic, 2013). Acțiunea filmului "Rush: Rivalitate și Adrenalină" are loc în epoca de aur a curselor Formula 1 și relatează povestea adevărată a doi dintre cei mai cunoscuți piloți din această competiție, rivali: James Hunt versus Niki Lauda, dar și lupta dintre echipele lor, McLaren și Ferrari. Filmul urmărește viețile celor doi, iubirile lor, dar și extraordinarul sezon de Formula 1 din 1976, în timpul căruia ambii șoferi au fost dispuși să riște totul pentru a fi campioni în sportul care nu permite erori: dacă faci chiar și cea mai mică greșeală, îți pierzi viața.

Senna (biografic, 2010). Filmul "Senna" spune povestea remarcabilă a legendarului pilot brazilian Ayrton Senna, decedat în timpul cursei de la San Marino, în 1994. După ce a concurat în campionatele de karting din Brazilia, Senna s-a mutat în Europa la vârsta de 18 ani, pentru a-și îndeplini visul de a concura în cea mai importantă competiție de monoposturi din lume. Pelicula "Senna", care prezintă imagini inedite din ultimii ani ai vieții lui Ayrton Senna și interviuri cu foștii săi rivali și prieteni din lumea Formulei 1, a câștigat premiul categoriei film documentar la Sundance Film Festival. Un film documentar excepțional dedicat vieții celui mai mare pilot de Formula 1 din istorie, realizat cu participarea familiei Senna și cu sprijinul companiei Formula One Management, aparținând magnatului Bernie Ecclestone.

Citit 1789 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Aprilie 2020 23:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.