Meci cu spectatori în Turkmenistan

Meci cu spectatori în Turkmenistan
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Circa 400 de spectatori au asistat, duminică, la meciul dintre Altîn Asîr şi Kopetdag, pe un stadion de 20.000 de locuri din capitala Aşgabat, la reluarea campionatului de fotbal al Turkmenistanului, în ciuda pandemiei de coronavirus, transmite Xinhua.

Meciul din etapa a patra, încheiat la egalitate, 1-1, a fost primul din campionat de la data de 20 martie, după ce, săptămâna trecută, autorităţile au decis să ridice suspendarea ligii naţionale, iar accesul spectatorilor a fost liber. Liga formată din opt echipe a fost suspendată pe 24 martie din cauza pandemiei.

Kopetdag Aşgabat este lider, cu 8 puncte (4 jocuri), urmată de Ahal, 6 puncte (2 jocuri), Altîn Asîr, 5 puncte (3 jocuri), etc.

Trei foste state sovietice, Belarus, Tadjikistan şi Turkmenistan, au ignorat pericolul şi nu au suspendat ligile profesioniste de fotbal. Tadjikistanul a început sezonul cu meciuri fără spectatori, însă.

Turkmenistanul este una din puţinele ţări de pe glob care a nu anunţat niciun caz de infectare cu noul coronavirus. La finalul lunii trecute, grupul ”Reporteri Fără Frontiere” acuza ca autorităţile turkmene au interzis discuţiile publice legate de coronavirus.

Citit 1023 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Aprilie 2020 12:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.