Roland Garros, fără spectatori

Roland Garros, fără spectatori

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Bernard Giudicelli, preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis, nu a exclus ca turneul de la Roland Garros, amânat pentru luna septembrie, din cauza pandemiei de coronavirus, să se dispute fără spectatori. Oficialul a precizat că această soluție ar permite menținerea unei părți a planului de afaceri. "Organizarea cu porţile închise ar permite menţinerea parţială a planului de afaceri, drepturile de televizare și sponsorizările să meargă înainte şi acest lucru nu poate fi trecut cu vederea". Turneul de la Paris aduce cam 80 la sută din veniturile federaţiei franceze.

Citit 359 ori Ultima modificare Luni, 11 Mai 2020 21:58

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro