Bundesliga, cu ”spectatori” inediți

Bundesliga, cu ”spectatori” inediți
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

FC Koln și Mainz au deschis ziua de fotbal din Bundesliga, într-o partidă încheiată la egalitate, scor 2-2. Organizatorii gazdă au reușit cumva să umple arena, astfel încât jucătorii să nu se mai simtă atât de singuri pe teren. Astfel, oficialii celor de la FC Koln au îmbrăcat scaunele arenei cu echipamentul clubului din ultimele sezoane. De asemenea, în incintă au luat loc diverse jucării de pluș.

Altfel, reluarea meciurilor din Bundesliga, după o pauză de două luni, a atras peste şase milioane de telespectatori în Germania, permiţând deţinătorului drepturilor de televizare să doboare recordurile sale de audienţă pentru acest campionat, informează AFP. Conform site-ului de specialitate DWDL.de, în momentul fluierului de start, Sky Sport Germania a adunat 3,6 milioane de telespectatori doar pe canalele sale cu plată, mai mult decât dublu faţă de cifrele obişnuite pentru o sâmbătă de fotbal. Acestora li s-au adăugat 2,45 milioane de persoane care au urmărit partidele pe canalul gratuit al postului Sky, care a decis să difuzeze jocurile din primele două sâmbete după reluarea sezonului pe canalul Sport News, accesibil tuturor.

Prima ligă germană rămâne, deocamdată, singurul campionat important de fotbal care şi-a reluat competiţia. Italia, Spania şi Anglia speră în continuare într-o reluare a sezonului, însă aşteaptă acordul autorităţilor politice, informează Agerpres.

Citit 1271 ori Ultima modificare Marți, 19 Mai 2020 08:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.