Ofertant unic pentru lucrări pe bani publici

Ofertant unic pentru lucrări pe bani publici

Sonia Baciu
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Primăria municipiului Galați a încheiat un contract în valoare de 28.839,66 lei fără TVA cu firma gălățeană Deea Termo GR S.R.L., în vederea executării reparațiilor la Complexul Sportiv de pe strada Mihai Bravu nr. 3.
Pe 1 aprilie 2020, Primăria a lansat pe portalul propriu o achiziție publică în valoare estimată de 29.300 de lei (fără TVA), pentru lucrări de reparaţii generale şi de renovare, respectiv lucrări de instalaţii de apă.
Biroul de presă al Primăriei a precizat că "sunt prevăzute 20 de zile în care firma contractantă va efectua lucrările la instalațiile de apă caldă și rece, respectiv la igienizarea sălii de box". Conform caietului de sarcini, firma contractantă trebuie să desfășoare lucrările fără ocuparea spațiilor comune destinate evacuării clădirii în caz de urgență. Lucrările de instalații electrice și sanitare se vor executa cu personal autorizat, astfel încât siguranța clădirii la foc și umiditate să nu fie pusă în pericol nici în timpul execuției și nici după terminarea lucrărilor.
Vara trecută, lucrările de reparație la sala de haltere, respectiv etajul al treilea al complexului sportiv de pe str. Mihai Bravu, în valoare de 187.117,81 de lei  (fără TVA) au fost atribuite firmei gălățene Simacons NBA SRL.
În sala de pe strada Mihai Bravu, înainte de declararea stării de urgență (din 16 martie), se antrena lotul olimpic de haltere junioare și practicanţii sporturilor de contact, cu excepția celor de la box.

Citit 879 ori Ultima modificare Marți, 19 Mai 2020 20:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro