Oţelul pierde la Steaua, 0-1, însă merita măcar un egal

Oţelul pierde la Steaua, 0-1, însă merita măcar un egal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cu destule ocazii de poartă, cu o repriză secundă în care şi-a blocat adversarul ca-n lift şi cu un penalti pe care arbitrul Berbecaru i l-a refuzat, formaţia lui Dorinel Munteanu a plecat învinsă de pe terenul unui brand suferind * „Oţelarii” puteau egala chiar în minutul 94 prin portarul Grahovac! *

STEAUA BUCUREŞTI – OŢELUL GALAŢI 1-0 (1-0)

Meci de fotbal disputat vineri seară în etapa a 21-a a Ligii I;

Stadionul „Steaua” – 4.000 spectatori;

A marcat: Stancu 10’;

Cartonaşe galbene: Parpas 39’, Kapetanos 69’, Jelev 75’ / Antal 72’;

Echipele utilizate:

STEAUA: Zapata – Golanski, Parpas, Jelev, Art. Karamian (49’ P. Marin) – Szekely, Ov. Petre, Toja (58’ Pleşan), Nicoliţă – Stancu (84’ Pepe), Kapetanos. Antrenor: Mihai Stoichiţă.

OŢELUL: Grahovac – Râpă, Perendija, Costin, Sălăgeanu – Neagu, Giurgiu – Iorga (36’ Antal), Paraschiv, Ochiroşii (52’ Ilie) – Axente (68’ Pena). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Au arbitrat: Victor Berbecaru (Rm. Vâlcea) – Eduard Crângaşu (Ploieşti), Dragoş Iliescu (Craiova); rezervă – Radu Petrescu (Bucureşti).

Precum angajatul disponibilizat

Cunoaşteţi senzaţia angajatului model care se trezeşte peste noapte fără loc de muncă? Prezent zi de zi la serviciu, implicat în eficienţa firmei din care face parte, dar trimis la plimbare pentru că a venit criza sau dintr-un alt motiv aberant.

Acelaşi gust trebuie să-l fi simţit şi Oţelul ieri seară, în Ghencea, terminând cu 0-1 o partidă în care la un moment dat mingea mirosea numai a şosete gălăţene.

Iar golul prin care a fost învinsă tabăra dunăreană i-ar face invidioşi şi pe cei mai mari jucători de biliard: Costin a ieşit cu barda la glezna latino-pletosului Toja, balonul a ricoşat în capul lui Kapetanos şi apoi spre gheata lui Stancu, iar cel poreclit Motanul a zbughit-o, de la 20 de metri, spre buturile lui Grahovac. Şutul, direcţionat spre colţul lung, a înfipt mingea în năvod (10’).

Antal, cu poarta goală!

Timoraţi după gol, roş-alb-albaştrii au început să-şi aducă aminte de meciul cu CFR Cluj şi Sălăgeanu a expediat două suliţe otrăvite, însă Zapata a scos de fiecare dată foarte bine de sub „transversală” (18’, 26’), pentru ca tot fundaşul stânga al lui Dorinel să fie în prim-plan la o şansă bună de gol a angajaţilor lui Gigi Becali: luft la 25 de metri şi Grahovac a scos golul din bocancul lui Kapetanos (33’).

Şi Stancu a dat din nou cu balonul în panourile publicitare după ce a trecut lejer de Costin (20’), pentru ca apoi să urmeze o ratare antologică a lui Antal!

Zapata a gâdilat mingea în faţa lui Paraschiv în propria suprafaţă de pedeapsă, iar blondinul adus vara trecută de la Tg. Mureş, cu poarta goală în faţă, a trimis alături (41’)!

A fost penalti la Axente!

După pauză, obiectul muncii - şi anume mingea cu hexagoane - a fost arestat de „oţelari”, Steaua terminând jocul cu posteriorul în poartă şi cu trageri evidente de timp!

Soarta s-ar fi putut schimba în cel puţin una dintre următoarele situaţii: Axente a fost faultat clar de Parpas în careu şi ar fi meritat al doilea cartonaş galben, însă arbitrul Berbecaru şi-a respectat numele (67’).

Râpă a trimis mingea pe „transversală”, din 6 metri, după un corner (82’), Sălăgeanu a şutat violent de la 30 de metri pentru un plonjon esenţial al goalkeeperului bucureştenilor (93’) şi, poate cel mai interesant moment al jocului, însuşi Grahovac, prezent în careul advers pentru ultimul corner, a trimis balonul, cu capul, la o palmă de ţintă (94’). Şi totuşi, n-a ieşit niciun punct. Aberant!

Explicaţie foto: Paraschiv (dreapta) şi compania ar fi meritat cel puţin un egal în partida cu Steaua, de vineri seară…

Citit 1013 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.