O, tu, nocturnă târzie!

O, tu, nocturnă târzie!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Farurile de pe arena din Ţiglina III, aşteptate mai mult decât a doua venire pe pământ a lui Mesia, vor deveni realitate din vară, anunţă Marius Stan, directorul general al Oţelului * „Avem semnale clare din Combinat că va fi ridicată instalaţia”, spune şeful roş-alb-albaştrilor * Conducătorii ArcelorMittal Galaţi admite acest lucru, însă dau de înţeles că investiţia va fi acoperită din banii pe care clubul îi primeşte anual de la Combinat *

Derogare până la vară

Ca să nu se mute cu căţel, cu purcel în alt oraş, echipa de fotbal Oţelul are nevoie, în Galaţi, de o arenă dotată cu instalaţie de nocturnă şi toate celelalte condiţii prevăzute în manualul de licenţiere.

31 martie 2010 este data la care Federaţia Română de specialitate spune „stop joc!” şi verifică la acte fiecare club în parte pentru a decide dacă-i oferă un loc în Liga I, în ediţia 2010-2011, sau nu.

Dacă la finele acestei luni s-ar fi tratat şi problema luminilor de pe stadion, gruparea locală şi-ar fi pregătit jucăriile pentru matineu – altă variantă salvatoare nu mai există!

Şansa roş-alb-albaştrilor este că, pentru această spinoasă problemă, toate formaţiile beneficiază de o derogare până la începutul campionatului următor.

„Avem toate avizele luate”

Aşa cum am mai scris şi altă dată, farurile de pe arena din Ţiglina III ar trebui montate de ArcelorMittal, proprietarul acestei baze sportive.

Marius Stan, directorul general al Oţelului, a anunţat acest lucru şi ieri, într-o conferinţă de presă, în care, de altfel, s-au tratat subiecte precum meciul de joi, de la Urziceni, şi cel de duminică - cu Dinamo Bucureşti.

„Vom avea nocturnă până la începutul noului sezon. Domnii din Combinat analizează această situaţie, avem toate avizele de construcţie luate de la Primărie, mai rămâne să înceapă şi lucrările”.

„Avem semnale că ArcelorMittal va ridica această instalaţie fără de care nu se mai poate juca în Liga I, la Galaţi”, a precizat Stan, părând acum mai sigur ca niciodată.

„Da, dar primează situaţia Combinatului”

Coincidenţă, directorul general al Combinatului, Thierry LeGall, s-a întâlnit ieri cu reprezentanţii comunităţii locale şi, într-o discuţie cu mass-media, s-a ajuns şi la tema stâlpilor cu beculeţe fără de care, din vară, vom număra cornerele şi auturile doar la Liga a II-a.

„Înţelegem că este o problemă mai sensibilă, aceasta a instalaţiei de nocturnă, şi deja o analizăm. Vrem să vedem cum o putem încadra în proiectele noastre, însă trebuie să se înţeleagă că, pe timp de criză, primează situaţia economică a Combinatului”.

„Noi acordăm anual un fond clubului şi o vom face şi în acest an. Mereu ne-am ţinut de cuvânt”, a declarat LeGall, lăsând să se înţeleagă că nocturna va fi ridicată, dar cu o parte din suma cu care Oţelul este finanţat.

Explicaţie foto: Pentru a ilustra un asemenea articol, mereu trebuie să apelăm la Internet. De unde instalaţie de nocturnă în Galaţi?

Citit 1446 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.