Interviu cu Dan Popescu. ”Am făcut tot posibilul să revin la Galați”

Interviu cu Dan Popescu. ”Am făcut tot posibilul să revin la Galați”
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Fundașul stânga Dan Popescu, unul dintre cei care a lăsat o impresie bună pentru fanii gălățeni încă de când exista Oțelul în prima ligă, a revenit la Galați cu gândul de a readuce echipa acolo unde a lăsat-o ultima oară.

SC Oțelul a început cu bine campania de transferuri din această vară, prin reveniri la echipă a jucătorilor precum Dan Popescu și Bogdan Gavrilă, doi fotbaliști care își puteau găsi lejer angajamente și la nivel mult mai ridicat. A contribuit mult faptul că cei doi au simțit spiritul Oțelului în trecut, iar acum își doresc să ajute la reclădirea performanțelor sportive în Galați.

Cu o carieră în care mai mult a jucat în Galați, la Oțelul și la Dunărea, decât în alte locuri, Dan Popescu ne-a spus că a făcut tot posibilul pentru a putea reveni la gruparea roș-alb-albastră și că are ca obiectiv personal obținerea promovării în eșalonul al doilea.

 

-Cu ce gânduri ai revenit la Oțelul Galați?

-Cu gânduri mari! În primul rând, îmi doresc să promovăm. Am văzut că se dorește să se facă o echipă bună, să fie aduși foști jucători ai Oțelului din perioada în care s-a performat la Galați și sperăm să ne îndeplinim obiectivul. Pentru mine personal și cred că al tuturor gălățenilor, obiectivul este acela de a promova în liga a doua. Mai ales pentru faptul că eu cred că merită orașul Galați o echipă cel puțin la nivelul ligii secunde. Aici există tradiție, în 2011 s-a reușit o performanță extraordinară prin câștigarea campionatului și știu sigur că există mare sete de fotbal la Galați. Am mai jucat aici și știu cât de pasionați sunt suporterii, iar gălățenii chiar merită mult mai mult din punct de vedere fotbalistic.

 

-Pentru ce perioadă ți-ai propus să joci la Galați?

-Am semnat un contract valabil pentru doi ani, cu gândul de a fi aici și în sezonul următor, când mi-aș dori să jucăm deja în liga a doua. Am fost la Slatina ultima oară, am mai avut contract acolo pentru încă un an, trebuia să dăm barajul, dar, sincer să fiu, am revenit la Galați cu inima deschisă, chiar dacă mai era contract în derulare cu fosta echipă. Am făcut tot posibilul să revin la Galați. Mi-am dorit mult să revin, mă simt ca acasă aici.

 

-Cum ai regăsit Oțelul?

- Sincer să fiu, nu l-am găsit așa cum mi-am dorit să-l găsesc. Sper, totuși, că acum începe un capitol nou în care toți oamenii implicați, de la conducere, factorii de decizie ai orașului, jucători și staff, să fim uniți şi să aducem Oțelul acolo unde a mai fost și în urmă cu câțiva ani. La nivelul lotului e destul de dificil pentru că încă ne antrenăm pe grupe, pentru că nu putem face antrenament cu toată echipa încă. Dar, la ce am văzut până acum, pot spune că există implicare, este calitate. Chiar și-așa mai așteptăm să mai vină orice jucător care ne poate ajuta să obținem rezultate cât mai bune.

Citit 1983 ori Ultima modificare Duminică, 26 Iulie 2020 20:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.