Petre Grigoraș, noul antrenor al Oțelului

Petre Grigoraș, noul antrenor al Oțelului
Evaluaţi acest articol
(33 voturi)

Oțelul a ajuns la un acord cu Petre Grigoraș pentru a pregăti echipa în sezonul 2020 – 2021, cu opțiunea de prelungire pentru încă un sezon, în cazul îndeplinirii obiectivului de performanță. Acesta va fi ajutat de către secunzii Daniel Lovin și Sorin Haraga, plus Iulian Olteanu, antrenorul cu portari. Urmează ca staff-ul să fie completat și de către un preparator fizic. Grigoraș a și asistat la meciul amical de astăzi, câștigat de gruparea gălățeană, scor 2-0, cu Sportul Chiscani. Este al treilea mandat pe care îl va avea Grigoraș ca principal la Oțelul, după ce a mai pregătit gruparea gălățeană în perioadele 2006-2009, respectiv în 2014. 

Vă reamintim faptul că Oțelul s-a despărțit de Alexandru Ciobanu după amicalul pierdut cu Dacia Unirea Brăila, scor 1-3.

Citit 4465 ori Ultima modificare Duminică, 30 August 2020 20:03

9 comentarii

 • postat de @Kristam
  Miercuri, 23 Septembrie 2020 18:27
  5.13.229.***
  @Krisam

  Lasă mă Krisam, nu-ți face tu griji pentru asta, nu-ți extenua neuronul.

  Sunt sigur că pe tine te va păcăli din nou PDL-ul lui nea caisă băsescu să-i votezi iarăși și iarăși. Pardon, NOUL PNL. Că doar ei au impresia că dacă-ți pui alți chiloți ești alt om, așa cum au făcut PDL-iștii tăietori de pensii și salarii care s-au ascuns acum sub sigla "PNL, ca să-i prostească pe români(implicit pe gălățeni) ei PDL-iștii băsiști fiind aceiași, dar cu altă siglă(cea a fostului partid istoric PNL, partid ce nu mai există astăzi nici ca doctrină, viziune, nici ca gesturi, comportament sau fel de a fi, de a gândi și care a fost întinat cu mentalitate și cu comportament tipic băsist-PDL).

  Băi există o vorbă românească, foarte corectă, adevărată, care vi se aplică vouă, asta apropo de remarca ta cu Stan, vorba românească spune așa: "După furtună, mulți viteji s-arată."

  Unde erați băi voi ăștia vitejii când Oțelului i-a fost greu? De ce nu ați preluat voi clubul atunci? Vă ascundeați precum viezurii nu? Bă, Stan o fi având el "bubele" sale în cap, dar ca voi ăștia siniștrii nu mai există alții și voi sunteți cu mult mai răi decât Stan.

  Eu unul am să zic vorba aceea românească că "tot răul a fost spre bine"(dacă acea situație a fost din categoria "rău"), fiindcă iată datorită acelui eveniment pe care voi îl considerați "nefast(rău)" acum clubul a ajuns în mâinile suporterilor, a iubitorilor de Oțelul, ceea ce cred că e un lucru bun nu? Că dacă nici suporterii care pretind că iubesc acest club nu se mai bucură, nu apreciază că acest club a ajuns în mâinile lor, ale suporterilor iubitori de fotbal atunci nu mai știu ce să mai cred despre voi. Presupun că de-asta ai vrut să spui, să-l ocărăști pe Stan nu? Fiindă "a dispărut" OȚELUL.
  Nu mă, Oțelul nu a dispărut și nu va dispărea niciodată pentru că OȚELUL GALAȚI înseamnă SUPORTERI, iar acum, vrând-nevrând datorită lui Stan(are meritele sale, fiindcă datorită acelui "rău" făcut de care vorbiți voi acum, că bănuiesc că voi îl considerați un rău făcut) s-a dovedit că tot "răul" a fost spre bine, fiindcă iată acum clubul este în mâinile suporterilor, ACUM DATORITĂ ACELUI EVENIMENT, OȚELUL ȘI SUPORTERII SUNT ACUM CU ADEVĂRAT UN ÎNTREG, UN TOT UNITAR.

  Iar dacă nu te referi la partea cu Oțelul ci la partea administrativă a orașului și aici te înșeli, fiindcă Stan a fost PRIMUL și singurul om politic de la acea vreme, care a demonstrat că are și a avut BOAȘE (curajul, tupeul) să zgândăre mizeria, gunoiul și evaziunea ce se făcea în acest oraș. Tot Stan are meritele sale pentru care acum tu te plimbi în oraș cu autobuze/troleibuze noi-nouțe și în curând și cu tramvaie noi, deși Stan a fost cel ce și-a luat doar înjurăturile, jignirile descreieraților, a unor descreierați cu cocioabe mizerabile numite garaje și descreierații cu afacerea cu dricuri de maxi-taxi de care te rugai de șoferi să-ți dea bilet deși tu ajunseseși demult la destinație și trebuia să cobori din "strânsoarea", din "pachetul" de oameni peste oameni înghesuiți ca-n cutia de chibrit zise maxi-taxi, iar traficul rutier anapoda, vraiște, haosul acela al "cașcarabetelor" cum le numeau unii era infernal, o corvoadă, alt aspect nefast.

  Dar bineînțeles că asta nu v-a plăcut la Stan. Că a avut boașe și a luat taurul de coarne. Atunci, dacă nu vă convine, votați NOUL PDL(PNL), că ăștia PDL(PNL) tare au muncit și au făcut "multe" pentru Oțelul și pentru Galați.


  Doar așa ca simplă curiozitate, Krisam, ești membru cotizant la Oțelul Galați, dacă tot vrei să lași impresia că îți pasă, că te doare sufletul de Oțelul Galați? Că tot suntem la un articol de ziar din categoria Sport, Oțelul Galați. Cât despre al doilea aspect, dacă te refereai la Stan și orașul Galați, zi-ne și nouă ce ai făcut tu bun pentru acest oraș, pentru curățenia și pentru modernizarea acestui oraș, dar alții dinaintea lui Stan ce au făcut? Măcar Stan a curățat, modernizat câteva cartiere, zone ale orașului(fără să fi avut nici-o susținere, nici măcar de la proprii lui foști colegi PNL-iști care i-au băgat bețe-n roate fiindcă probabil și aceia aveau interesele lor) și așa cum am mai spus, tot el, Stan a fost cel care și-a luat înjurăturile în acea perioadă de timp, fiindcă Stan a fost primul care a făcut "nefirescul/neobișnuitul" acelor vremuri în acest oraș și anume s-a pus să zgândăre mizeria/gunoiul din "orașul" Galați(care numai oraș nu era, ci un CĂTUN) reprezentat de gunoaiele voastre de garaje împuțite ce nu erau decât vizuini pentru șobolani și v-a pus pe chituci afacerea aceea evazionistă cu dricurile maxi-taxi ce nu-ți dădeau bilete și ei declarând că nu au avut clienți deși ei transportau oamenii, ființe umane precum sacii de cartofi, claie grămadă, ba chiar nici nu plecau din stații până nu se vedeau pline ochi cu oameni atârnând de uși până și în afara mașinilor. Dar, bineînțeles nu-i așa, că Stan a fost ăla rău, bau-bau. Dar tu votează-i pe ăștia care-ți dau ție plăcuțe suedeze și care-ți spun ție că golănia cu **** este bună, că-i opinie politică. Că ăștia de la PDL(PNL) tare buni au fost și sunt atât pentru Oțelul cât și pentru orașul Galați.
  Și vă mai mirați că nu-i bună clasa politică, când iată, "buba" este la societatea românească, la popor, ceea ce face o altă vorbă românească adevărată, avem clasa politică ce o merităm, după chipul și asemănarea acestui popor, că doar e izvorâtă din interiorul acestui popor, din această societate românească.


  Cât despre Oțelul Galați și Petre Grigoraș mă bucur că s-a întors "Grig" (așa cum l-au alintat mereu suporterii gălățeni), un om cumpătat, cu mult bun simț, așezat, fără excese și fără aere de vedetă.

  Le doresc succes în îndeplinirea obiectivului, lui "GRIG" și OȚELUL GALAȚI.  P.S.: Orice s-ar spune și orice va fi, tot va rămâne "Grigoraș, cel mai tare din oraș!"
  Fiindcă așa ceva e foarte greu, dacă nu chiar imposibil de scos din inimile suporterilor oțelari.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Krisam
  Duminică, 30 August 2020 18:31
  95.74.0.***
  Ha ha,sunt curios daca va pacaleste iar nea marius sa il alegeți primar!
  3
  0
  Raportează
 • postat de Arronax
  Duminică, 30 August 2020 12:56
  86.125.62.***
  Super!E cel mai potrivit pentru a fi antrenor la Otelul că sa promovam!Sa nu uităm că a mai făcut performanta la Oțelul(cupa UEFA intertoto castigata) Cu el putem ținti mult mai sus decât o făceam in urma cu puțin timp!Forza Otelul!
  0
  5
  Raportează
 • postat de Nimeni
  Duminică, 30 August 2020 10:02
  5.102.10.***
  Grig este antrenor de națională. Are capacitatea de a transforma o echipă anosta într-una spectaculoasă. Să sperăm că va fi lăsat să își facă treaba așa cum știe el mai bine și totul va veni de la sine. Grig nu este doar un antrenor de top, talentat ci este și o lovitură de imagine, are farmecul lui aparte, este un mare mare câștig. Pentru mine personal, Grig este peste Dorinel Munteanu, Tănase nici nu se poate compara. Sper ca Grig să atragă și alte legende la Oțelul, cum ar fi Gabi Paraschiv.
  1
  19
  Raportează
 • postat de Krisam
  Duminică, 30 August 2020 00:35
  79.50.177.***
  Nu sunt fan babicul,dar din ce știu eu...el abia a venit la Otelul de cateva luni...nu are treaba cu ce a fost înainte!
  13
  8
  Raportează
 • postat de Lucian Leonte
  Duminică, 30 August 2020 00:29
  84.193.23.***
  Cea mai buna solutie! Domnul Petre Grigoras este un om cumpatat, un profesionist veritabil. Sa-i dam timp si cu rabdare vin si rezultate. Bine ai revenit la Galati Petre Grigoras! Orasul acesta are momente frumoase alaturi de dvs. Un merit aveti si dvs la cìstigarea campionatului de catre Otelul
  5
  31
  Raportează
 • postat de Cris
  Sâmbătă, 29 August 2020 20:35
  86.25.32.***
  Mult succes !
  4
  25
  Raportează
 • postat de Nony
  Sâmbătă, 29 August 2020 19:50
  188.26.36.***
  Babicule m.ai dezamagit. Saptamana trecuta ne.am intalnit si mi.asi spus cu totul altceva despre ce urmeaza sa se intample la echipa fata de dinamitarea asta totala a situatiei. E clar ca esti venit aici doar ca sa.ti faci un loc in fotbalul romanesc cine nu te cunoaste are senzatia ca esti mare conducator da tu sti sa lauzi primaria si atat . Aici era situatie de dorinel sau de tase da voi v.ati scos cu cea mai ieftina solutie sa fim seriosi grig e unu din cei mai tari antrenori care au fost la echipa da e trecut cine l.a urmarit poate intelege si are si obiceiuri ,,profesioniste,, . Doamne ajuta. Forta otelul.
  18
  12
  Raportează
 • postat de Belu
  Sâmbătă, 29 August 2020 19:29
  188.26.36.***
  Proiectele nascute din tradare n au dat rezultate niciodata. Aviz Apostol moisescu babicu in ordinea asta pentru ca jucatorii stiu ce sa intamplat. Doamne ajuta sa promovam si sa meargă lucrurile.
  15
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.