Doi jucători ar putea reveni la Oțelul

Doi jucători ar putea reveni la Oțelul
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Gruparea gălățeană încă nu și-a definitivat lotul pentru sezonul 2020-2021, iar doi jucători care au mai evoluat în trecut în culorile roș-alb-albastre se pregătesc acum sub comanda lui Petre Grigoraș

Oțelul trece prin modificări la nivelul lotului de la o zi la alta, iar antrenorul Petre Grigoraș are puțin timp la dispoziție pentru a se decide pe cine se va baza și pe cine nu, având în vedere că startul noului sezon este programat să înceapă peste mai puțin de două săptămâni. Pe lângă jucătorii care deja au semnat cu Oțelul, printre care și foști componenți ai grupării gălățene în vremurile în care aceasta activa în prima ligă precum Neagu, Gavrilă, Popescu sau Sîrghi, alți doi jucători se pregătesc deja sub comanda lui Grigoraș și ar putea rămâne la echipă dacă îl vor convinge pe tehnician. Este vorba despre Alexandru Avram și Marius Sevastian, două cunoștințe mai vechi ale suporterilor gălățeni.

Avram, în vârstă de 29 de ani, a fost debutat în prima ligă pe când avea doar 16 ani chiar de actualul antrenor al Oțelului. Însă, cariera acestuia nu a decurs după estimările de atunci ale oficialilor gălățeni și Avram a bifat în CV mai multe treceri pe la Oțelul, în diverse perioade, plus echipe precum Dunărea Galați, Delta Tulcea, Petrolul Ploiești, FC Brașov, AFC Hărman, Dunărea Călărași, SR Brașov și FC U Craiova.

Marius Sevastian, cel de-al doilea jucător primit sub comanda lui Grigoraș la antrenamente, a început pregătirile în această vară cu Oțelul, dar la un moment dat a cerut să fie lăsat liber să plece. În vârstă de 22 de ani, Sevastian este la bază fundaș stânga, dar poate evolua și ca fundaș central, atunci când e nevoie. Pe postul său, în lotul actual, se mai află Dan Popescu și Mihai Manău.

Până în momentul de față, la Oțelul au fost aduși în această vară Bujoreanu, Sîrghi, Adăscăliței, Popescu, Gavrilă, Nica, Ghinea, Neagu, Iani și Stancu. În perioada următoare se așteaptă ca antrenorul Petre Grigoraș să întocmească și o listă cu cei pe care nu se va baza. Cel mai probabil, aceștia vor lua calea altor echipe, precum Avântul Valea Mărului sau Sporting Liești. Deja unul dintre juniorii Oțelului a fost cedat la Valea Mărului. Este vorba de mijlocașul defensiv Eduard Drăgan.

Echipamente noi de deplasare

Altfel, SC Oțelul a lansat și noua linie de echipamente de deplasare, printr-un album foto publicat pe contul oficial de Facebook. Vestea bună pentru fani este că noile echipamente vor putea fi achiziționate de la magazinul oficial al clubului, situat chiar la stadionul "Oțelul", pe lângă zona Peluzei Nord (intrarea galeriei).

Citit 4412 ori Ultima modificare Joi, 03 Septembrie 2020 19:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.