Fotbal feminin. Gălăţencele, la al doilea succes

Fotbal feminin. Gălăţencele, la al doilea succes
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

O undă de lumină şi speranţă de mai bine în tabăra echipei feminine FC Universitatea după meciul etapei a patra. Gălăţencele au evoluat pe teren propriu, în compania ultimei clasate, Fair Play Bucureşti, pe care au învins-o cu scorul de 2-0. Succesul acesta, al doilea din actualul sezon, a venit după două înfrângeri urâte, în care s-a înregistrat un golaveraj la fel de urât: 0-10.

De data aceasta, elevele lui Gabriel Călinescu s-au mişcat mai bine şi au punctat câte o dată pe reprize. Scorul a fost deschis de moldoveanca Ana Arnăutu (min.20), care a transformat o lovitură de la 25 de metri, fără replică din partea goalkeeperului advers, şi Lidia Moacă (min.59), care a punctat din unghi, după o fază prelungită în careul bucureştencelor. De notat că, la scorul de 1-0, Lidia Moacă a ratat o lovitură de la 11 metri.

Gălăţencele au început cu următorul „unsprezece”: Georgiana Bobocea – Alexandra Ivan, Sandra Oprică, Ana Arnăutu, Nadia Petrovskaia – Nicoleta Lepădatu, Irina Topal, Lidia Moacă, Monica Benţoiu – Tabita Croitoru, Nina Anca. Au mai jucat Alexandra Condrea, Andreea Surcică, Valentina Ivan şi Alexandra Hilohe.

Pentru echipa noastră, urmează două deplasări de foc: atât prin lungimea distanţei, dar şi prin dificultatea meciurilor: miercuri, 7 octombrie, la Piroş Security Arad, iar trei zile mai târziu la Heniu Prundu Bârgăului.

Citit 1509 ori Ultima modificare Duminică, 04 Octombrie 2020 18:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.