Dorinel face promisiuni serioase: „Vom fi lideri după 8 etape!”

Dorinel face promisiuni serioase: „Vom fi lideri după 8 etape!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Antrenorul Oţelului încearcă să se delimiteze de fenomenul Liga Campionilor şi spune că echipa sa va domina iarăşi campionatul intern * „Până atunci însă trebuie să fim foarte concentraţi la Dinamo”, afirmă fostul internaţional înaintea jocului de duminică seară *

DINAMO BUCUREŞTI – OŢELUL GALAŢI

Meci programat duminică în etapa a 5-a a Ligii I;

Stadionul „Dinamo” – ora 20.00 (în direct la Digi Sport);

Echipele probabile:

DINAMO: Bălgrădean – Rus, D. Stoica, Moţi, Diabate – Bakaj, Pătraşcu, D. Kone, C. Munteanu – Ganea, Dănciulescu. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

OŢELUL: Grahovac – Râpă, Perendija, Costin, Sălăgeanu – Filip, Giurgiu – Antal, Ibeh, Frunză – Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Arbitri: Cristian Balaj – Zoltan Szekely (ambii din Baia Mare) şi Ionel Popa (Paşcani). Rezervă: Claudiu Baboia (Bucureşti).

Neamţul ignoră plecarea lui Torje

Nimeni nu i-a cerut tehnicianului roş-alb-albaştrilor promisiuni înaintea deplasării de la Dinamo, mai ales că adversarul din runda a cincea are maximum de puncte şi niciun gol primit.

„Nu iau în consideraţie meciul dinamoviştilor din Europa League, cu Vorskla Poltava (n.r. – scor 2-3). Şi nici faptul că Torje a părăsit clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare pentru Udinese nu prezintă vreun interes pentru mine. Eu nu lucrez cu individualităţi, ci cu grupul, cu echipa”, a explicat Dorinel Munteanu, ieri, într-o conferinţă de presă, pentru a creiona cât mai fidel pericolul bucureştean.

Apoi, brusc, Neamţul a „decis”: „După etapa a opta vom fi iarăşi lideri, cum s-a întâmplat anul trecut. Am mare încredere în băieţii mei!”

„Nu suntem favoriţi” zice Giurgiu

Gabriel Giurgiu, mijlocaşul central care i-a lipsit lui Munti în primele 4 etape ale noului sezon de Liga I, l-a acompaniat pe antrenor la întâlnirea cu presa. Fără trac în faţa microfoanelor, experimentatul fotbalist a spus că este apt pentru duelul cu „câinii roşii”, el urmând să fie titularizat în dauna lui Neagu sau Filip.

„Cu siguranţă va fi un meci greu deoarece Dinamo a pierdut calificarea în Europa şi rămâne să se lupte pentru obiectivele interne. Nu suntem favoriţi, chiar dacă suntem campionii României, şi trebuie să jucăm cât mai bine pentru a scoate punct sau puncte”, a comentat sportivul, semn că lecţia modestiei pare să fi fost rememorată de trupa care în 2011 a cucerit două trofee. 

Şi Sălăgeanu este apt

Ca prin minune, omul de pe banca Oţelului va avea la dispoziţie întregul lot pentru deplasarea din Capitală, excepţie făcând fundaşul dreapta Samoel Cojoc, care încă n-a fost recuperat în totalitate după intervenţia chirurgicală suferită la umăr.

„Mă bucur că Silviu Ilie şi Adrian Sălăgeanu pot juca. Mi-e greu să fac lotul de 19 pentru Dinamo”, a mai spus Dorinel, cei doi jucători de bandă stângă fiind şi marcatorii ultimului joc din „Groapă”, câştigat de Oţelul cu 2-1.

CITEŞTE ŞI   Cu Manchester, până la 150 de euro

Citit 1679 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.