Biletele Oţelului din Liga Campionilor. Cu Manchester, până la 150 de euro

Biletele Oţelului din Liga Campionilor. Cu Manchester, până la 150 de euro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Clubul gălăţean n-a bătut în cuie preţul tichetelor pentru meciurile din cea mai tare competiţie europeană, dar se pare că accesul pe „Naţional Arena” va oscila între 30 de euro, cel mai ieftin bilet cu FC Basel, şi 150 de euro, cel mai scump la jocul cu Manchester United *

Manchester United, Benfica Lisabona şi FC Basel. Cei trei adversari ai Oţelului din Grupa C a Ligii Campionilor vor fi trataţi ca atare, preţul biletelor pentru meciurile care se vor desfăşura la Bucureşti, pe Naţional Arena (FOTO), fiind ca şi stabilite.

Evident, cele mai ieftine tichete vor fi disponibile la duelul cu elveţienii, de pe 22 noiembrie, de la 30 la 100 de euro, iar tarifele la meciul cu gruparea portugheză, primul de „acasă” din această întrecere (pe 27 septembrie), se vor încadra într-o plajă care pleacă de la 35 de euro până la 100 de euro.

Cele mai mari „scoruri” le au permisele de intrare la partida cu britanicii antrenaţi de Sir Alex Ferguson, vedetele grupei. Cel mai ieftin bilet ca să-i vezi noua podoabă capilară a lui Wayne Rooney va face 50 de euro (cam 215 lei), iar cel mai piperat va ajunge la 150 de euro (aproximativ 645 de lei, în funcţie de cursul valutar).

„Într-o zi, maxim două, vom stabili preţurile biletelor. Evident, pentru achiziţionarea la pachet a celor trei tichete vom face o reducere de 30 la sută, iar suporterii care s-au înscris pe bileteUCL.ro le vor putea cumpăra la un preţ cu 40 de procente mai mic”, precizează Dragoş Ghiuţă, directorul de marketing al Oţelului.

CITEŞTE ŞI   „Plevuşca Oţelul!”

Foto: Skycam.ro

Citit 3842 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.