CSU Belor joacă în Capitală

CSU Belor joacă în Capitală

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Pandemia provocată de coronavirus le-a ținut departe de competiție pe echipele feminine participante în Campionatul Diviziei A1 de volei, care, în acest sezon vor juca sub formă de turnee. Începând de astăzi și până luni, 2 noiembrie, echipele din primul eșalon susțin primele meciuri după îndelungata perioadă de inactivitate competițională. Au fost alcătuite patru grupe, gălățencele de la CSU Belor făcând parte din Grupa a 4-a, alături de Rapid București și FC Argeș Pitești, iar meciurile sunt găzduite de Sala ”Rapid” din Capitală.
În prima zi, cele două formații vor juca între ele, iar CSU Belor va debuta mâine, de la ora 18,30, în compania colegelor de competiție din Pitești. Al doilea meci se va disputa luni, cu bucureștencele de la Rapid.
CSU Belor abordează jocurile noului campionat cu următorul lot de jucătoare: Anamaria Berdilă, Violeta Stan, Sorina Miclăuș, Adina Roșca, Andreea Tămaș, Talita do Nascimeno, Borislava Saykova, Andreea Lacovici, Lara Vukasovici, Nikolina Bozicevici, Mirela Șahpazova și Elena Beceva.
 ”Ne întoarcem, în sfârșit, la competiție, după o perioadă de inactivitate, punctată doar cu perioade de pregătire. Am avut și unele probleme de lot, până la urmă pornim la drum cu 12 jucătoare. Debutăm în Capitală cu gândul de a ne mobiliza exemplar și de a obține primele puncte”, ne-a declarat antrenorul principal Bogdan Paul.
După turneul din Sala ”Rapid”, clubul gălățean va organiza cel de-al doilea turneu, în sala proprie, în perioada 6-8 noiembrie. Alături de CSU Belor vor mai fi prezente CSM Lugoj și CSM Târgoviște.

Citit 568 ori Ultima modificare Vineri, 30 Octombrie 2020 17:20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro