Înfrângere greu de digerat pentru CSM Arcada

Înfrângere greu de digerat pentru CSM Arcada
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Niciun eșec nu poate fi primit cu îngăduință, dar acesta a picat foarte greu. CSM Arcada a jucat cu o pretendentă a șefiei la Divizia A1 și a părăsit terenul învinsă: scor 3-1 (26-24, 22-25, 25-17, 25-20) în favoarea echipei Volei Municipal Zalău.

Amănuntele ne-au fost furnizate de către Marius Pârvu, șeful secției clubului gălățean: ”Este surprinzător că jucătorii au intrat relaxați pe teren. Avem o echipă valoroasă, cu jucători experimentați, de la care așteptam mai mult. Ne-a învins un adversar mult mai motivat”.

Într-adevăr, rezultatul acestui joc este cât se poate de nefericit, atât pentru că a venit în meciul de debut al noului sezon, dar și pentru că s-a petrecut cu câteva zile înaintea unui turneu internațional foarte important. Este vorba de ultimele meciuri de calificare pentru grupele Ligii Campionilor, partide ce vor avea loc în perioada 10-12 noiembrie, la Galați.

Începutul partidei de la Zalău a fost promițător, cu un set pierdut în prelungiri și cu al doilea câștigat. Din păcate, în ultimele două acte, gălăţenii nu s-au regăsit și rezultatul le-a fost nefavorabil.

Echipa aliniată: Iovanovici (jucător legitimat zilele acestea), Klapwijk, Stankovici, Sestan, Talpă, Nalobin - Kantor (libero). Au mai jucat: Bala, Olteanu, Darlaczi, Leskov și Rață. Nu au făcut deplasarea Cristudor și Keegan, aflați în carantină după ce au fost testați pozitiv cu coronavirus.

A arbitrat cuplul Cristea (Cluj) - Besoi (Rm. Vâlcea).

Citit 1450 ori Ultima modificare Luni, 09 Noiembrie 2020 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.