Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Gălățenii au reușit să-și ia revanșa față de CSM Rm. Sărat și vor ierna pe loc de baraj de promovare.

Meciul cu cei de la CSM Rm. Sărat a avut o încărcătură aparte pentru jucătorii Oțelului, din cauza eșecului surprinzător din prima rundă a actualei ediții de campionat, iar acest lucru s-a resimțit încă din primele minute ale jocului de sâmbătă. Oțelul a reușit să câștige, scor 3-1, deși scorul putea fi mult mai mare, dacă ținem cont de ocaziile avute de elevii lui Petre Grigoraș. Tabela a fost deblocată de Gavrilă, după o acțiune prelungită de atac a gălățenilor și tot decarul Oțelului a punctat la câteva minute după pauză pentru 2-0. Tot Gavrilă s-a aflat la originea golului de 3-0, după ce i-a pasat lui Răducan, cu poarta goală în față. Deși curgea către o victorie liniștită a gazdelor, jocul s-a schimbat în minutele de final, după ce Câmpeanu a marcat pe contraatac pentru 3-1. Tot Câmpeanu putea înscrie dintr-o acțiune similară cu cea a primului său gol, însă l-a nimerit în cap pe Dinu cu șutul său.
Antrenorul Petre Grigoraș s-a declarat mulțumit la finalul partidei de atitudinea băieților săi și de zestrea de puncte acumulată pentru lunga pauza competițională care urmează. ”Pot spune că sunt mulțumit, atât timp cât am reușit să câștigăm. Scorul putea fi mult mai mare, dacă am mai fi fructificat din ocaziile avute, însă, de asemenea, putea fi și mai strâns, după ce am avut ceva emoții pe final. Una peste alta, e bine cum suntem acum, urmează să ne pregătim foarte bine pentru retur, nu e nimic jucat încă”, a spus Grigoraș.

Lieștiul, doar scor de forfait!

Cu toate că au dominat categoric, lieștenii au punctat de numai trei ori în meciul cu Sporting Chiscani. Principalul marcator, dar și rateur, a fost George Dănăilă, autor a două goluri, în minutele 34 și 62. Scorul a fost deschis de Mihu, care a transformat un penalti în minutul 20. Jucătorii de la Sporting Liești au meritul de a-și fi creat o sumedenie de ocazii, dar, din păcate, s-a ratat foarte mult, chiar și din situații de singur cu portarul. În afară de Dănăilă, și-au mai trecut numele pe această listă Grigoraș, Stan, Zărnescu și foarte tânărul Andrei Călin. Unsprezecele alineat: Vădeanu – Iancu, Dima, Munchiu, Năstase – Lupu, Moldoveanu, Stan, Milea – Mihu, Dănăilă. Au mai jucat: portarul Andrei Brăneț, I. Constantinescu, Grigoraș, Zărnescu și Călin.

Dacă s-ar fi încheiat meciul la pauză…

Avântul Valea Mărului a rezistat eroic o întreagă repriză la Brăila, în meciul cu fruntașa seriei a doua, Dacia Unirea, scor la pauză 0-0. A fost și o repriză în care vălmărenii au fost foarte aproape de gol, Ignat trimițând alături cu capul din doar șase metri. În mitanul al doilea însă, și pe fondul unor greșeli de arbitraj (la primul gol autorul a lovit de două ori mingea cu mâna), jocul și-a schimbat totalmente înfățișarea. După deschiderea scorului în minutul 47, au venit și celelalte goluri, iar la fluierul final al unei brigăzi din Iași tabela a arătat 4-0. Un scor exagerat, mult prea sever față de aspectul general al jocului. Gh. Popa a aliniat formația: Olaru – G. Popa, O. Moise, Antofe, Iancu – Ignat, Iacob – Partenie, Năpârlică, Afteni – Spânache. Au mai intrat: Drăgan, Chiriac și Țâmpău.
Toate cele trei echipele vor continua antrenamentele în perioada următoare, chiar dacă sezonul competițional s-a oprit până în martie. 

Citit 3558 ori Ultima modificare Duminică, 15 Noiembrie 2020 17:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.