Arcada - Dinamo, capul de afiș al turneului

Arcada - Dinamo, capul de afiș al turneului
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Începând de astăzi, timp de trei zile, Sala Sporturilor "Dunărea" din Galați găzduiește meciurile celui de-al treilea turneu al Campionatului Diviziei A1. Se întâlnesc Arcada, dublă campioană națională, Dinamo București, vicecampioana, și "U" Cluj. Meciul de debut are loc astăzi, de la ora 15:00, într-un veritabil derbi, în care echipa noastră primește replica colegilor de competiție de la Dinamo.

”Un meci care de fiecare dată a ținut treaz interesul pentru competiție. Susținem un duel tradițional, într-o dispută care generează faze de calitate. Cel de astăzi oferă șansa și amatorilor de volei de a-și urmări favoriții, pe micul ecran, la TVR 3. Credem în șansa băieților noștri, de a obține victoria, foarte importantă în economia campionatului”, ne-a declarat Mirel Zaharescu, managerul clubului.

Iată și programul complet al turneului: astăzi, ora 15:00, Arcada - Dinamo; mâine, ora 18:00, Dinamo - "U" Cluj; duminică, ora 19:30, Arcada - "U" Cluj. Cele trei partide vor fi conduse de un cuplu de arbitri din Ploiești: Marius Ștefurac și Alin Mateizer.

La ora actuală, pe podiumul clasamentului se află trei echipe cu același număr de puncte (9), Craiova, Steaua și Arcada, în această ordine, departajate de setaveraj.

Citit 1113 ori Ultima modificare Joi, 26 Noiembrie 2020 20:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.