Ultima echipă gălățeană rămasă în competițiile oficiale

Ultima echipă gălățeană rămasă în competițiile oficiale
Final de an cu două meciuri grele
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

CSM Galați va juca două partide înainte de sărbătorile de iarnă, în cadrul celui de-al doilea turneu organizat în Liga Națională de Baschet Masculin.

Majoritatea echipelor gălățene de seniori angrenate în competițiile naționale și internaționale au intrat deja în perioada de vacanță, abia din Ianuarie 2021 vor reveni cu jocuri oficiale. Există totuși o echipă care a rămas să dispute ultimele partide din 2021. Este vorba despre CSM Galați, echipa de baschet, care va participa la Târgu Jiu, în cadrul celui de-al doilea turneu organizat în Liga Națională de Baschet Masculin. Gălățenii vor avea de disputat două partide în fața unor adversari de top ai campionatului, UBT Cluj-Napoca (marți, 22 decembrie, ora 16,00) și Steaua București (miercuri, 23 decembrie, ora 16:00). Ambele partide vor putea fi urmărite live video pe canalul de YouTube FRB TV.

Turneu fără antrenor principal pe bancă

Din păcate pentru gruparea gălățeană, sunt șanse mici ca antrenorul Florin Nini să poată efectua deplasarea, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus, asimptomatic, înaintea turneului precedent.

”Nu știu sigur dacă voi putea să fac deplasarea cu echipa, însă e clar că eu mi-aș dori să pot. Voi mai face un test și vom vedea ce va ieși, dacă mă voi încadra. Avem un turneu cu doar două jocuri de această dată, față de precedentul, unde am disputat trei partide, dar avem numai adversari de top. De Cluj știe toată lumea că se bate la titlu, iar Steaua, de asemenea, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Totuși, așa cum am demonstrat și până acum, ne vom bate până în ultima clipă și nu vom ceda în fața adversarilor, indiferent de numele lor. Am avut prestații bune în turneul de la Oradea și chiar am fost o mică surpriză plăcută pentru privitori și neplăcută pentru adversari”, a spus Florin Nini.

Gălățenii au reușit să câștige meciul cu CSM Tg. Jiu și au pierdut, la mică diferență, cu SCM Timișoara și CSM Oradea, în primele trei partide din acest sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

În perioada 29 – 30 decembrie, deși sunt organizate etape, CSM Galați va sta, iar la cel de-al patrulea turneu vor fi nevoiți să se deplaseze la Sibiu, în 6-7 ianuarie, unde vor juca împotriva celor de la Argeș Pitești și CSU Sibiu.

Citit 1554 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Decembrie 2020 02:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.