Oţelul arde milioanele pariorilor!

Oţelul arde milioanele pariorilor!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Chiar dacă agenţiile de pariuri blocaseră meciul de la Iaşi cu câteva zile înainte, crezându-se că gălăţenii se vor gândi la weekend şi nu la fotbal, echipa lui Dorinel a scos un egal care o păstrează în cursa pentru locul 7 în clasament *

POLITEHNICA IAŞI – OŢELUL GALAŢI 1-1 (0-1)

Meci de fotbal disputat ieri în etapa a XXVIII-a a Ligii I;

Stadionul „Emil Alexandrescu” – 5.000 spectatori;

Au marcat: Badea 52’ pen. / Ochiroşii 30’;

Cartonaş galben: Râpă 82’;

Echipele utilizate:

POLITEHNICA: Brăneţ – Străuţ, Mihajlov, Nogo, Cr. Munteanu – Onicaş (54’ Ignatov), A. Ionescu, Negru (64’ Bârlădeanu) – Bujor (76’ Miclea), Badea, Păun. Antrenor: Dumitru Dumitriu:

OŢELUL: Baotici – Râpă, Sârghi, Costin, Sălăgeanu (58’ Ilie) – Neagu, Giurgiu – Antal, Viglianti (61’ Paraschiv), Ochiroşii (72’ Iorga) – Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu;

Au arbitrat: Teodor Crăciunescu (Rm. Vâlcea) – Iulian Radu şi Valentin Avram (ambii din Bucureşti); rezervă – Ciprian Amarandei (Vaslui).

Reclamă pe invers

Casele de pariuri au început să-şi facă reclamă pe cârca partidelor la care se înhamă Oţelul. Acum trei etape, la acel 1-1 de pe teren propriu cu Pandurii Tg. Jiu, vuiau ziarele şi Internetul despre faptul că aproape toată Oltenia se vânduse la fier vechi şi că întreaga contravaloare a istoricei regiuni fusese pariată pe victoria grupării gorjene.

„Agenţiile au blocat meciul pentru că s-au pariat sume suspect de mari pe 2 solist”, anunţau cu aerul descoperirii unor noi forme de viaţă în Univers reprezentanţii acestei ramuri.

Un succes al clubului din Valea Jiului era, automat, legat de trucarea în prealabil a meciului.

Poate şi de aceea, „oţelarii” ajungeau atunci, cu un om în minus, să apere timp de 10 minute un 1-1 aparent fără nicio valoare. Astfel, reuşeau să scape de suspiciunile de blat.

Victoria ieşenilor, doar o înfloritură

Organizatorii de pariuri au strâns sume importante abia după ce s-a scris în presă că meciul este blocat, naivitatea consumatorului rudimentar de fotbal jucându-le feste celor care au crezut că-l vor prinde pe Dumnezeu de jambiere mizând pe Pandurii.

Ieri, la Iaşi, s-a întâmplat exact ca în disputa dinainte de Paşti. Iar se blocase partida pe la unele agenţii (cel puţin aşa suna anunţul!), iar pariorimea jura că Oţelul o va scălda în Dealul Copoului pentru ca Politehnica să mai spere în lupta pentru evitarea retrogradării.

E drept, cotele la victoria ieşenilor scăzuseră dramatic cu câteva ore înainte de start şi mai rămânea să vedem cum defilează alde Bujor şi Străuţ în faţa lui Neagu şi Sârghi.  

Ochiroşii le-a închis gura bârfitorilor

Pe teren, surpriză! Roş-alb-albaştrii lui Dorinel Munteanu au intrat montaţi să câştige, prestând în prima parte de ca şi cum s-ar fi aflat în faţa propriilor suporteri.

Ochiroşii a marcat pentru un diabolic 0-1 (sigur au curs sume importante în contul victoriei lui Poli!), din excelenta pasă a lui Neagu (30’), iar până la pauză rezultatul s-ar fi putut mări dacă Giurgiu şi Antal n-ar fi irosit şanse bune de gol.

După pauză, o imprudenţă a lui Costin a făcut ca arbitrul să dicteze penalti, iar Badea le-a readus speranţele vânătorilor de îmbogăţire peste noapte (52’).

În realitate, milioanele acestora s-au dus pe Siret, Prut sau pe Bahluiul care străbate dulcele târg.

Echipa lui Dorinel chiar a avut ieri altă treabă decât să le dea apă la moară caselor care jonglează cu 1, X şi 2.

Grahovac, lovit serios la şold!

Titularul postului de portar al echipei de fotbal Oţelul n-a putut juca duminică, la Iaşi. Accidentat vineri după-amiază, la un plonjon efectuat în timpul antrenamentului, Branko Grahovac a sperat până ieri după-amiază că va scăpa de dureri pentru a-şi lua locul între buturi, dar problema i s-a dovedit destul de serioasă.

Bosniacul are o lovitură la şold şi ar fi riscat să se accidenteze şi mai tare. În absenţa sa, a apărat Zdenko Baotici, care n-a făcut nicio greşeală majoră.

Foto: Dan Duţă (Prosport)

Citit 1394 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.