Simona Halep, gata de plecare

Simona Halep, gata de plecare

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Jucătoarea de tenis numărul 2 a lumii și-a făcut bagajale pentru a călători în Australia, acolo unde va intra în competiție pentru primul turneu de mare şlem al anului. Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare pe care le deține o poză de la ultimul antrenament din România, cu mesajul: ''Ultimul antrenament înainte de... Australiaaaaaaa. D (n.n. - Darren Cahill, antrenorul său), noi venim''. Simona Halep va avea de stat în carantină timp de 14 zile după ce va ajunge pe continentul australian.

Citit 363 ori Ultima modificare Marți, 12 Ianuarie 2021 18:02

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro