CSM Galați, înfrângere în derbiul promovatelor

CSM Galați, înfrângere în derbiul promovatelor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În mijlocul acestei săptămâni, echipa gălățeană CSM a susținut încă un meci după o îndelungată perioadă de inactivitate. Elevele profesoarei Alexandrina Soare au întâlnit o nou-promovată, Dacia Mioveni. Un meci deosebit de important pentru fetele noastre, pe care l-au abordat la victorie. Un succes ar fi fost necesar, dacă ținem cont de faptul că cele două echipe se aflau la egalitate de puncte în clasament (6 puncte), locurile 11-12. Evident, disputa prezenta o miză deosebită.

Debutul nu ne-a fost deloc favorabil, în primele minute tabela fiind aliata argeșencelor: 8-3. În această situație, se impunea o adevărată cursă de urmărire, însă acest reviriment nu prea a venit. Totuși, gălățencele s-au aflat foarte aproape de adversare în câteva rânduri: 11-12, 14-15, până la pauză, ori 22-24, la reluare, şi 26-29 la final. Dar numai atât, pentru că strădaniile alor noastre s-au lovit de ... numeroasele ratări, printre care și trei aruncări de penalitate.

Exigentă, cum o știm, antrenoarea Alexandrina Soare a venit cu explicații pertinente. "A fost o dispută aprigă pentru punctele puse în joc, ne-am dorit mult victoria, însă jocul nostru nu ne-a ajutat. Am greșit în unele faze-cheie, iar acest lucru ne-a împiedicat să ne atingem obiectivul. Așteptam mai mult de la jucătoarele noastre experimentate, ca și la cele dintre buturi. Adversarele noastre au greșit mai puțin, însă, din păcate, au fost ajutate și de arbitri în unele faze. Avem nevoie de mai multă determinare și de o cu totul altă atitudine, pentru că numai astfel ne vom putea îndeplini obiectivul. Va trebui să luptăm să ne menținem în primul eșalon, pentru care am muncit mult în sezonul trecut și trebuie să ne atingem acest prag", a concluzionat apreciata antrenoare gălățeană.

După șapte meciuri (într-o etapă a stat după retragerea echipei Crișul), echipa noastră ocupă locul 13 din 18, cu șase puncte, golaveraj 161-185.

Antrenoarea gălățencelor a contat pe următorul lot de jucătoare pentru  acest joc: Anghel, Caragea, Pușcaș – Cioaric (5 goluri), Marcu (1), Andrița (2), Balaban (1), Cîlici (1), Şeiko (3), Conache (2), Lopătaru (2), Vizitiu (6), Bokarici (3).

Citit 1552 ori Ultima modificare Vineri, 29 Ianuarie 2021 22:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.