Transferuri spectaculoase la Valea Mărului

Transferuri spectaculoase la Valea Mărului
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Avântul Valea Mărului este o echipă cu multe griji în această perioadă, în care prioritățile sunt noile achiziții și o campanie de pregătire cât mai reușită.

Situația echipei Avântul poate fi ameliorată prin evoluții superioare în cele opt meciuri din returul Ligii a III-a de fotbal. Vor fi patru jocuri acasă și tot atâtea în deplasare, prin care pot fi acumulate punctele necesare salvării de la retrogradare. În subsolul clasamentului sunt două echipe cu doar câte cinci puncte, Sportul Chiscani și CS Făurei (aceasta a fost penalizată cu două puncte, pentru unele abateri), ambele în spatele echipei noastre, iar pe locul al șaptelea se află CSM Bacău, cu zece puncte.

Despre aceste lucruri ne-a vorbit Gheorghiță Popa, antrenorul grupării din Valea Mărului.

”Prima parte a campionatului am încheiat-o în partea a doua a clasamentului, locul opt din zece echipe, cu un bagaj de șapte puncte. Acest lucru l-am analizat cu mare atenție, ceea ce ne-a determinat să pornim la treabă cu toate forțele. În primul rând, ne-am preocupat de fortificarea lotului, cu câțiva jucători care ne pot ajuta în tentativa noastră de a evita retrogradarea. Acum în lot avem câțiva jucători noi, cu foarte multe meciuri în spate, chiar în eșaloanele superioare. Aceste noutăți, împreună cu ceilalți jucători, sunt argumentele noastre pentru îndeplinirea obiectivului. Acestea vor fi completate cu o campanie reușită de pregătire. Avem și sprijinul oficialităților locale, de aceea consider că împreună vom încheia sezonul de primăvară cu un bilanț foarte bun”, ne-a declarat tehnicianul vălmărenilor.

Marius Matei, la Valea Mărului

Antrenamentele au început la 1 februarie, acestea desfășurându-se în Complexul Sportiv "Dunărea", pe terenul sintetic și pe cel principal. Lotului din toamnă i s-au alăturat cunoscuții jucători Marius Matei (ultima dată la Oțelul), Daniel Gâță (Sporting Liești), doi juniori pe care se poate conta - Cătălin Beniamin (Făurei) și Alexandru Buhăescu (Oțelul), a revenit portarul Vlasie, după o pauză competițională. Dintre aceștia se remarcă Marius Matei (foto), care a fost unul dintre golgheterii Oțelului în ultimele ediții ale Ligii a III-a, inclusiv în prima parte a actualului sezon, având în cariera sa inclusiv prezențe la nivelul primului eșalon.

Iată-i și pe jucătorii care au evoluat în prima parte a campionatului: Olaru - Murgoci, Antofe, Moise, Hilohi, Ignat, Drăgan, Țâmpău, Afteni, G. Popa, V. Popa, Iacob, L. Iancu, Partenie, Năpârlică și Spânache (golgheterul echipei).

Până la startul returului mai sunt aproape șase săptămâni, perioadă ce va fi folosită la maximum pentru antrenamente susținute, completate cu meciuri de verificare: jocuri școală, în familie, dar și cu parteneri, pentru a se rezolva și problema omogenității.

Primul meci oficial este programat la 13 martie, pe teren propriu, cu Oțelul Galați.

Citit 1640 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Februarie 2021 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.