Oțelul și Sporting Liești continuă meciurile amicale

Oțelul și Sporting Liești continuă meciurile amicale
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pregătirile pentru partea a doua campionatului sunt în toi, iar astăzi se vor disputa două partide amicale, ce le vor avea protagoniste pe două formații din județul nostru. Este vorba despre Oțelul Galați, care va juca în compania celor de la Sporting Juniorul Vaslui (Liga a III-a, Seria I), plus Sporting Liești, care își va măsura forțele într-o partidă de verificare cu Metalul Buzău.

Programul celor două echipe gălățene din Seria a II-a a Ligii a III-a este similar, iar sâmbătă ambele vor mai juca o nouă dispută amicală. Cei de la Oțelul vor juca ei, de această dată, cu Metalul Buzău, iar Sporting Liești va juca împotriva celor de la CSM Rm. Sărat, echipă pe care Oțelul a învins-o în urmă cu câteva zile, scor 2-1.

Campionatul Ligii a III-a este programat să înceapă pe 13 martie, iar cele două echipe gălățene vor juca în deplasare. Oțelul va juca împotriva celeilalte formații din județul nostru angrenată în competiție, Avântul Valea Mărului, în vreme ce Sporting Liești va juca pe terenul celor de la CS Făurei, formație depunctată înaintea reluării campionatului. Partea a doua a sezonului va începe cu Oțelul pe locul secund, cu 22 de puncte, la egalitate cu liderul Dacia Unirea Brăila, Sporting Liești - pe locul șase, cu 16 puncte, la egalitate cu locul cinci, Viitorul Ianca, în timp ce Avântul Valea Mărului e clasată pe opt, cu șapte puncte acumulate.

Citit 1174 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Februarie 2021 02:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.