VOLEI. Favoritele s-au impus în turneul de la Galați

VOLEI. Favoritele s-au impus în turneul de la Galați
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Turneul gălățean al Diviziei A1 de volei feminin, desfășurat pe parcursul a trei zile la Sala Sporturilor "Dunărea", s-a încheiat luni seara, fără surprize. Au fost înregistrate următoarele rezultate: CSU Belor - Dinamo 1-3, Dinamo - "U" Cluj 3-0 și CSU Belor - "U" Cluj 3-0.

Pornită din start cu prima șansă, Dinamo a cucerit toate punctele, o ripostă mai puternică venind din partea echipei organizatoare, în fața căreia bucureştencele au cedat un set, la 17, și au fost foarte aproape să-l piardă și pe al doilea. În ziua a doua a turneului, Dinamo s-a impus la zero în meciul cu "U" Cluj. Tot cu 3-0 a câștigat, luni seară, în faţa clujencelor și CSU Belor. Iată și câteva detalii despre evoluția scorului în acest meci: 5-5, 9-6, 14-8, 19-10 și 25-14 (în primul set); 5-1, 6-6, 11-7, 18-18, a urmat un parcurs fără greșeală al gălățencelor şi... 25-18 (în setul secund); început mai bun în setul al treilea al oaspetelor, dar fără mare efect pe tabela de scor: 1-4, 5-7, 11-11, 19-13, 25-20.

Antrenorul Bogdan Paul a folosit tot lotul de zece jucătoare disponibile, pe foaie fiind trecute și cele două accidentate, Andrea Lakovici și Andreea Tămaș. Iată fetele care au adus victoria la zero cu "U" Cluj: Lara Vukasovici, Anamaria Berdilă, Elena Beceva, Borislava Saikova, Talita do Nascimento, Mirela Şahpazova - Nicolina Bozicevici (libero). Au mai intrat: Adina Roșca, Sorina Miclăuș și Violeta Stan.

Următoarele meciuri pentru trupa gălățeană vor avea loc la Târgu Mureș, în 19-21 martie, în cadrul unui turneu cu participarea altor două echipe: gazdele de la CSU Medicina și CS Medgidia.

Altfel, organizatorii au surprins cu un frumos gest de 8 Martie, oferind cadouri și buchete de flori ambelor echipe. Felicitări pentru inițiativă!

Citit 935 ori Ultima modificare Marți, 09 Martie 2021 23:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.