CSM Arcada, un singur meci în Capitală

CSM Arcada, un singur meci în Capitală
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În acest weekend (12-14 martie), se dispută meciurile a două turnee, penultimele din sezonul regular al Diviziei A1 masculine. Gălățenii de la CSM Arcada au de susținut un singur meci, în Capitală, în organizarea CSU Știința.

În aceste două turnee, se confruntă Arcada, Unirea Dej și echipa clubului organizator. Cum meciul cu Unirea Dej s-a disputat într-un turneu anterior, scor 3-0 pentru trupa gălățeană, iar a patra echipă, CSM Câmpia Turzii s-a retras, elevii antrenorului Sergiu Stancu au de disputat doar un singur meci cu gruparea bucureșteană. Acest joc are loc astăzi, de la ora 17,00. Perioada de la turneul anterior, cel organizat de către Dinamo, a fost judicios folosită pentru a atinge o formă bună în plan sportiv. Joi, 11 martie 2021, s-au efectuat și testele Covid, la care rezultatele au ieșit foarte bine, iar vineri dimineață echipa a plecat spre Capitală. După-amiază a avut loc antrenamentul oficial, la care au luat parte toți cei 14 jucători deplasați. Partida Arcada – CSU Știința va fi arbitrată de către bucureșteanul Andrei Dan, secundat de Doru Fokt (Tg. Mureș).

În clasamentul la zi, CSM Arcada conduce confortabil cu 43 de puncte, fiind urmată de VM Zalău, pe locul secund, cu 37 de puncte.

Ultimul turneu va avea loc la Galați, în perioada 26-29 martie 2021.

Citit 847 ori Ultima modificare Vineri, 12 Martie 2021 23:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.