Galațiul găzduiește încă un turneu fierbinte. „Vom juca meciurile numai la victorie”

Galațiul găzduiește încă un turneu fierbinte. „Vom juca meciurile numai la victorie”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În acest weekend se dispută meciurile ultimelor turnee din sezonul regulat al Diviziei A1 al competiției masculine de volei.

Cele trei turnee la care participă 11 echipe din primul eșalon au loc la Galați, București și Cluj. În Sala Sporturilor "Dunărea", tot fără spectatori, vor juca patru echipe, în cele trei zile de întreceri fiind programate câte două meciuri pe zi. Iată și programul complet: astăzi, ora 17:00, CSM Arcada - SCMU Craiova; ora 20:00, Știința Explorări Baia Mare - UV Timișoara; mâine, ora 14:00, Craiova - Timișoara; ora 17:00, Arcada - Baia Mare; duminică, ora 12:00, Arcada - Timișoara; ora 15:00, Craiova - Baia Mare. Vor arbitra două cupluri de arbitri: bucureştenii Benone Vișan și Florin Dragomir, respectiv, orădeanul Paul Szabo și Cristian Botezatu (Piatra Neamț). Observatorii FR Volei: Jan Bratu (Brăila), Adrian Apetrei (Ploiești).

CSM Aracada, pregătiri pe toate palierele

Dată fiind importanța ultimelor meciuri din sezonul regulat, dubla campioană a acordat pregătirilor cea mai mare atenție, cu antrenamente tehnico-tactice și fizice, completate cu vizionări. Principala atenție este ațintită spre primul meci, cel cu SCMU Craiova, dar și celorlalte două li se acordă importanța cuvenită. Antrenorul Sergiu Stancu ne-a vorbit despre jocurile acestui turneu. "Toate meciurile au fost importante, dar acestea, din ultimul turneu, au o valoare aparte. Avem un avantaj de șase puncte, pe care dorim să-l mărim în perspectiva participării la turneul play-off, unde fiecare echipă vine cu punctajul realizat în cele 20 de meciuri din sezonul regulat. În acest turneu avem un adversar tradițional, puternic - echipa Craiovei, care cu siguranță își va vinde scump pielea. Se află între primele patru echipe, are un lot valoros, cu mulți internaționali, capabil de evoluții de excepție. Mai ales acum când poziția sa este vizată de Dinamo, aflată în imediata apropiere. Noi avem interesul nostru, vom juca toate meciurile numai la victorie".

Echipa gălăţeană, prima şansă?

Profesorul Sergiu Stancu are toate motivele să considere că echipa noastră pornește cu șanse sporite, dar nu exclude nici preocuparea băimărenilor și a timișorenilor. Tehnicianul gălățean crede în potențialul elevilor săi, demonstrat prin poziția ocupată în clasament, locul 1, cu 46 de puncte. Arcada este secondată de VM Zalău și Steaua, cu câte 40 puncte, apoi urmează Craiova (38 puncte), Dinamo (35) și Unirea Dej (28). Iată lotul nostru pentru acest turneu, în ordinea numerelor de pe tricouri: Rață, Talpă, Nalobin, Darlaczi, Jovanovici, Lescov, Sestan, Bala, Klapwijk, Stuart, Olteanu, Stankovici, Cristudor și Kantor.

Acestea fiind zise, așteptăm cu interes un turneu fierbinte, în care fiecare echipă va da totul pentru evoluții cât mai bune, pentru puncte.

Citit 1152 ori Ultima modificare Vineri, 26 Martie 2021 01:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.