CSM Galați, mai aproape de play-off

CSM Galați, mai aproape de play-off
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Galați avea nevoie ca de aer de o victorie în fața unui adversar de calibru, așa cum e Steaua București, pentru a mai putea spera în lupta pentru locurile de play-off. Succesul a venit în turneul de la Cluj-Napoca, chiar într-o manieră încântătoare, CSM Galați - Steaua București 87-75. Ca urmare a acestui succes, CSM Galați a urcat pe locul 8, poziție ce asigura prezența în play-off, însă sunt două echipe ce îi pot lua locul, ca urmare a jocurilor mai puține disputate. În cadrul aceluiași turneu, CSM Galați a cedat în fața liderului autoritar al Ligii Naționale de baschet masculin și totodată gazda turneului, "U" BT Cluj-Napoca, scor 60-88.

Antrenorul Florin Nini s-a declarat mulțumit de evoluția băieților săi. "Sigur că ne bucurăm de această victorie cu Steaua, chiar discutam cu băieții și le spuneam că vor fi mai multe rezultate surpriză în retur și că îmi doresc să fim și noi printre echipele care produc astfel de rezultate. Este îmbucurător că ne aflăm în zona locurilor de play-off, chiar dacă este un obiectiv foarte greu de atins, având în vedere nivelul competiției, însă vom lupta până la capăt. Până la urmă, faptul că luptăm pentru un obiectiv îndrăzneț nu face decât să creeze o forță de grup, alături de care pot veni mai departe și tinerii jucători talentați", ne-a declarat antrenorul celor de la CSM Galați.

Formația gălățeană va avea etapă liberă la sfârșitul săptămânii, urmând a se pregăti pentru următoarele turnee, în care vor întâlni adversarele directe în lupta pentru un loc de play-off.

Citit 1138 ori Ultima modificare Marți, 30 Martie 2021 01:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.