Nocturna Oţelului încă aşteaptă

Nocturna Oţelului încă aşteaptă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Conducerea clubului local de Liga I susţine că arena din Ţiglina III va fi luminată artificial cam din luna august şi că nu se va pune problema mutării lui Gabriel Paraschiv şi compania la Buzău, Bacău sau Constanţa * „Am luat lucrarea de la zero, iată motivul întârzierii”, explică directorul general al Oţelului, Marius Stan * 

„Rămânem acasă!”

Stadionul „Oţelul” este ultimul din Liga I care nu deţine stâlpi de iluminat, arena formaţiei Unirea Alba Iulia, de asemenea lipsită de instalaţie de nocturnă, fiind aproape de a găzdui din vară meciuri la matineu. Mergem la Buzău, Bacău sau Constanţa?

Iată o întrebare la care directorul general al Oţelului, Marius Stan, a răspuns relaxat: „Rămânem acasă, vom avea nocturnă cu siguranţă!”

Şi totuşi, contractul cu firma care ar urma să facă un stadion „de lucşi” lângă Spitalul de Pediatrie n-a fost încă semnat, iar timpul este tot mai scurt.

„Da, este puţin probabil să reuşim să terminăm lucrările chiar pe 23 iulie, dar poate vom juca în deplasare în prima etapă şi mai câştigăm o săptămână”, a adăugat Stan.

„Diferenţa de preţ, de 600.000!”

„Fiecare zi este tot mai importantă şi, până la finele acestei săptămâni, vom semna contractul cu una dintre firme. Am luat o muncă de la început, de la zero, şi de aceea a durat atât de mult”.

„Am luat toate ofertele la puricat, am negociat cu fiecare şi chiar este de negociat atâta timp cât între oferta minimă şi cea maximă este o diferenţă de 600.000 de euro! Merită să mai întârzii o săptămână ca să faci alegerea potrivită la preţul corect.”

„Timpul ne presează şi trebuie să începem lucrările propriu-zise, mai ales că între timp sosesc şi alte oferte, ale unor firme care n-au istoric în domeniu, dar care consideră că pot face un profit de pe urma acestei lucrări de anvergură. E criză, şi e de înţeles”, a mai spus şeful roş-alb-albaştrilor.

„Nu există niciun risc”

Marius Stan consideră că a găsit criteriile ideale pentru trierea ofertelor: „Vrem o nocturnă de calitate ridicată într-un timp record şi la un preţ minim!”

Mai bine de atât nu se poate, nu-i aşa? Rămâne de văzut cum va reacţiona şi constructorul, care nu trebuie să fie presat de timp, chiar dacă sezonul competiţional 2010-2011 va lua startul în toiul verii.

„Vom putea juca acasă câteva meciuri, pentru că se va vedea buna intenţie. Avem confirmarea Federaţiei că putem juca fără a exista riscul unor contestaţii din partea adversarilor”, a mai spus directorul general al Oţelului.

Comentariu foto: Instalaţia de nocturnă se poate vedea la Galaţi doar în fotografi

Citit 1272 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.