Turneul play-off, la ora medaliilor

Turneul play-off, la ora medaliilor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În turneul primului eșalon masculin de volei se dispută ultimele meciuri din acest sezon. Sunt meciuri foarte importante, care vor desemna un nou titlu de campioană. În această fericită ipostază se află echipa noastră, CSM Arcada. Primul pas către titlu din acest turneu a fost făcut joi seară, când elevii profesorului Sergiu Stancu au obținut un important succes, 3-1 (23-25, 25-19, 25-12, 26-24). A fost un joc aprig, în ciuda previziunilor, presărat cu momente aspre, în care oltenii au oferit o replică extrem de tare. Dovadă este acest ultim set în care am consemnat extrem de multe egalități și încheiat în prelungiri.

În celălalt meci din prima zi, VM Zalău – Steaua 3-2, după ce bucureștenii au avut 2-0 pe tabelă. Acest scor a făcut ca CSM Arcada să se distanțeze la puncte după prima zi.

Ieri după-amiază, festivalul de volei a continuat cu cel mai important meci al turneului, derbiul ocupantelor primelor două locuri, CSM Arcada – VM Zalău. Aflați la un ecart de cinci puncte înainte partidei față de adversari, băieții noștri aveau toate motivele să abordeze jocul cu încredere și să demonstreze tuturor că formează cea mai bună echipă a României în acest moment. Rezultat final X-X. CSM Arcada a devenit campioană ca urmare a acestui rezultat pentru a treia oară consecutiv!

Ieri seară a avut loc a patra partidă, SCMU Craiova – Steaua, meci decisiv pentru medaliile de bronz. Turneul gălățean se va încheia astăzi, cu partidele VM Zalău – SCMU Craiova (ora 14,00) și CSM Arcada – Steaua (ora 18,00). Spectacolul celor trei zile urmează să fie încheiat cu o fastuoasă festivitate de premiere.

Citit 1399 ori Ultima modificare Vineri, 16 Aprilie 2021 18:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.