Derbiul Galați – Brăila, meci pentru primul loc

Derbiul Galați – Brăila, meci pentru primul loc
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

În seria a doua a ligii a treia se preconizează a fi Oțelul și Dacia Brăila echipele pe locurile de baraj, însă continuă lupta pentru prima poziție.

Meciurile dintre Oțelul Galați și Dacia Unirea Brăila au avut întotdeauna o încărcătură deosebită, iar acum disputa dintre cele două are ca miză și ocuparea primului loc în clasamentul seriei a doua la finele sezonului. Gălățenii au un avans înaintea jocului de trei puncte, însă în cazul unui succes, brăilenii și-ar adjudeca prima poziție grație avantajului din rezultatele directe. Vă reamintim faptul că în tur s-a impus Dacia Unirea, scor 3-2, într-o partidă disputată la Însurăței.

Pentru gălățeni va reveni pe bancă antrenorul Petre Grigoraș, după ce s-a operat ca urmare a unei accidentări la tendon, iar la nivelul lotului va absenta George Bârlădeanu, cu o accidentare serioasă ce pare să-l țină departe de teren până la finalul campionatului. Meciul dintre Oțelul și Dacia Brăila este programat astăzi, de la ora 17,00, pe stadionul Oțelul. Partida va putea fi urmărită live video pe canalele oficiale de Facebook și Youtube ale grupării roș-alb-albastre. Gălățenii au scos la vânzare și bilete virtuale pentru această partidă, în speranța de a suplimenta bugetul echipei, care are de suferit până la aprobarea banilor din partea Consiliului local.

Cele două echipe din seria gălățenilor care vor merge la baraj se vor împerechea cu primele două din seria I, acolo unde lupta este mai strânsă ca în oricare altă serie, fiind patru echipe distanțate de doar patru puncte: Foresta Suceava, Bucovina Rădăuți, Ceahlăul Piatra Neamț și Știința Miroslava.

Optimism la Liești, indisciplină la Valea Mărului

Cu trei etape înainte de final, cele două echipe din județ evoluează pe teren propriu. Sporting primește vizita celor de la Viitorul Ianca (ora 17,00), într-un meci între ocupantele locurilor 4 și 6. Gazdele nu concep decât victoria, întrucât etapele viitoare le rezervă jocuri dificile, cu Oțelul și Focșani. O singură indisponibilitate, Mihu – suspendat, în rest tot lotul este bun de joc.

Mai complicate stau lucrurile la Valea Mărului, unde antrenorul Gheorghiță Popa nu se va putea baza pe trei jucători: George Popa (suspendat), Daniel Gâță și Vasile Popa, scoși din lot din motive disciplinare. Echipa are mare nevoie de puncte așa că astăzi, de la ora 14,00 (stadionul Portu Roșu), toți jucătorii ce vor intra pe teren vor pune umărul la realizarea unui scor favorabil cu CSM Focșani.

Citit 2395 ori Ultima modificare Vineri, 16 Aprilie 2021 18:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.